Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Clotilde Armand rupe tăcerea în privinţa scandalului din USR: 'A fost o luptă şi multă frustrare'

www.thepoliticalscienceclub.com
Nicusor Dan Clotilde Armand

Scandal imens izbucnit în USR din cauza unor afirmaţii uluitoare ale soţului lui Clotilde Armand, Sergiu Moroianu. După alegeri, apar şi primele nemulţumiri exprimate public, într-un război subternan despre care nu se ştiau foarte multe până acum.

Sergiu Moroianu, soţul lui Clotilde Armand, lansează acuzaţii grave la adresa echipei de campanie coordonate de Matei Păun. Acuzaţiile vizează sume de bani, negocieri secrete pentru scoaterea din joc a lui Clotilde Armand şi legături directe cu fundaţiile lui George Soros.

Mai multe detalii aici: A izbucnit RĂZBOIUL în USR. Acuzații și dezvăluiri: Bani, negocieri secrete, legături suspecte

Clotilde Armand rupe tăcerea în privinţa scandalului din partid. Aceasta a vorbit despre afirmaţiile soţului ei şi spune că, în unele privinţe, NU este de acord cu propriul soţ.

Citeşte şi: Grecia a fost SALVATĂ de Uniunea Europeană: Decizia luată de miniștrii de Finanțe din zona euro

"M-am întâlnit azi cu Nicuşor Dan. Nu mi-a reproşat nimic. Suntem prieteni de peste 20 de ani şi nu se va rupe această prietenie niciodată. În niciun caz nu se rupe USR. Suntem foarte uniţi. Suntem ce am spus că suntem mereu. Avem în ADN transparenţa. Lucrurile din familie ies în spaţiul public. Se poate explica absolut tot. Noi nu am avut bani în campanie şi a fost o luptă pe puţinii bani. Noi am fost un partid low-cost şi mulţi au fost frustraţi de cum au fost folosiţi banii.

Vezi şi: USR „coboară în mocirlă”

El e foarte nemulţumit că s-au plătit bani pe acel sondaj. Data viitoare vom porni o campanie de donaţie mult mai devreme pentru a avea bani. Echipa de campanie a alocat banii cum au crezut ei. Mulţi ar fi vrut ca banii să fie împărţiţi democratic, dar echipa de campanie a decis. Eu nu mi-am văzut destul soţul. Nu sunt de acord cu tot ce spune soţul meu. ", a spus Clotilde Armand pe B1TV.

Citește și: DEZASTRU!!! Ne-au vandut pana in 2023!

Clotilde Armand a dat vina pe mass-media pentru că s-a preluat postarea soţului ei şi a lămurit problema în privinţa legăturilor celor de la USR cu miliardarul george Soros. "Eu cred că a fost o greşeală. O putem pune pe seama entuziasmului. E păcat că mass-media s-a sesizat de un lucru care e intern. Eu nu am nicio legătură cu Soros. La noi legăturile cu acest om sunt mult mai slabe ca în alte partide. Nu vreau să amintesc de Mirel Palada. Aici e vorba de ideologii, progresist versus conservator. ", a mai spus Armand.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.