Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNA critică dur televiziunea Digi 24: 'Nici urmă de echilibru'

digi24 logo

România trece printr-o perioadă extrem de zbuciumată. OUG 13 dată de Guvernul Sorin Grindeanu şi apoi abrogată a scos milioane de oameni în stradă. Nici măcar abrogarea acesteia nu i-a liniştit pe oameni. În acest 'joc' au intrat şi televiziunile de ştiri care au relatat zeci de ore din Piaţa Victoriei, dar şi din marile oraşe.

Citeşte şi: Adrian Năstase 'intră la rupere' la Klaus Iohannis: Mesaj și pentru susţinătorii şefului statului

Scandalurile s-au mutat acum din piaţă la Consiliul Naţional al Audiovizualului. Acolo, s-au adus acuzaţii extrem de dure. Digi 24 a fost luată în colimator. Propunerea de a invita reprezentantii televiziunilor pentru o discutie la CNA i-a apartinut Monicai Gubernat, care este de parere ca acum nicio televiziune nu mai respecta legea, conform ziare.com.

Citeşte şi: A treia zi consecutivă de proteste la Cotroceni: Se cere demisia lui Klaus Iohannis

Ea a facut trimitere si la felul in care au fost reflectate, in ultimele zile, protestele fata de ordonanta Guvernului. "Problemele sunt grave si ar trebui sa le discutam franc - de la publicitate la politica editoriala, despre lipsa impartialitatii, a echilibrului pe posturile considerate candva cele mai echilibrate si corecte", a declarat Monica Gubernat. "In acest moment niciun radiodifuzor nu mai respecta legea. Am ceva rezerve la B1 TV. In schimb, v-ati uitat la Digi? Nici urma de echilibru in studio, in ultima saptamana. Ei fiind candva un etalon, da?", a adaugat membrul CNA. Valentin Jucan, Dorina Rusu si Florin Gabrea au votat "impotriva" acestei initiative, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.