Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CNA, ”vinovat de bordelizarea și manelizarea” țării

atac

După ce CNA a dat astăzi aviz negativ legii difuzării Imnului Național aparținând liderului PRU Bogdan Diaconu, acesta s-a dezlănțuit împotriva instituției, acuzând-o că ”permite ca spațiul audio-vizual românesc să fie invadat de posturi de limba maghiară care militează deschis pentru separatism etnic în Transilvania”.

Diaconu acuză CNA că este ”orb și mut când vine vorba de bordelizarea și manelizarea audio-vizualului românesc”, dar că ”este foarte grijuliu ca nu cumva Imnul Național al României să mai fie prezent în media românească, urmând astfel modelul prețios al președintelui României  Klaus Iohannis care a anulat recepția de Ziua Națională de la Cotroceni”.

Potrivit liderului naționalist, ”România este supusă astfel deznaționalizării și pierderii identității sale cu sprijinul CNA care îngăduie, în schimb, ca imaginea țării să se confunde cu tot felul de interlopi și de maneliști care defilează în audio-vizual la ore de maximă audiență oferindu-ne lecții de viață și modelul lor prețios”.

Președintele Partidului România Unită mai spune că ”CNA cenzurează doar ceea ce se referă la simbolurile și valorile României, în schimb dă liber la distrugerea a tot ceea ce înseamnă cultură și identitate românească. Am ajuns să fim percepuți ca o țară de maneliști, de pițipoance și de cocalari cu avizul pozitiv al CNA. Același CNA care a dat aviz negativ astăzi legii Partidului România Unită care prevedea difuzarea în fiecare zi, de la ora 7.00, a Imnului Național!”

Vezi și: ULTIMA ORĂ: Lovitură pentru procurori în Dosarul Lukoil

Vezi și: Leul se prăbuşeşte pe piaţa valutară

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.