Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coaliția pentru Familie acuză 'dezinformarea ca metodă de intimidare'. Se poate ajunge în instanţă

coalitia pentru familie

Coaliţia pentru Familie acuză o companie de dezinformare prin afirmaţiile false şi denigratoare făcute de unii dintre participanţii la emisiunea „Recurs la morală” din data de 3 iunie 2017, difuzată pe postul TVR1, "afirmaţii prin care acţiunea Coaliţiei pentru Familie este asociată cu acţiuni şi politici ale unor regimuri dictatoriale cu care nu are absolut nimic în comun".

"Acţiunile şi valorile noastre au fost defăimate, deşi sunt valori consacrate în normele juridice în vigoare în România. Coaliţia Pentru Familie respinge clar ideologiile extremiste la care se face trimitere în postările publice ale unora dintre participanţii la emisiunea menţionată, precum şi în articolele postate pe site-ul  Adevărul.ro, site care a fost şi el notificat de către Coaliţia pentru Familie pentru vătămările ce ni se aduc prin proferarea acestor afirmaţii false şi defăimătoare.

Niciuna dintre afirmaţiile, despre care se face menţiune că ar fi fost produse în cuprinsul emisiunii respective, nu au fost făcute în realitate. Pentru aceste afirmaţii grave, prin caracterul lor calomnios, prin faptul că nu au nicio legătură cu realitatea şi prin faptul că ne prejudiciază imaginea şi vatămă cursul unui demers considerat constituţional de către Curtea Constituţională prin Decizia 580/2016, vom recurge la toate demersurile prevăzute de lege împotriva persoanelor care au făcut aceste afirmaţii", precizează Coaliţia într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.