Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coaliția pentru Familie se leapădă de Marșul anti-homosexuali al lui Diaconu

Inquam Photos / Octav Ganea
Marșul Normalității

Coaliția pentru Familie, cea care a adunat cele 3 milioane de semnături pentru modificarea Constituției în vederea precizării că familia este formată prin acordul liber consimțit dintre un bărbat și o femeie, a anunțat printr-un comunicat de presă că nu are nicio legătură cu marșul organizat astăzi de Bogdan Diaconu (PRU) cu Noua Dreaptă și PRM.

”Coaliția pentru Familie respinge orice încercare de confiscare de către formațiuni politice a demersului, mesajului, ideilor și valorilor Coaliției pentru Familie”, se precizează în comunicatul Coaliției. Mai mult, prin același comunicat, Coaliția pentru Familie ”atrage atenția că nu are nicio legătură cu „Marșul normalității” organizat sâmbătă, 20 mai, ora 12,00 în Piața Victoriei și respinge acest demers populist și politicianist”.

Citește și: Radu Tudor 'aruncă în aer' lupta pentru alegerile din 2019: Ipoteză explozivă lansată de jurnalist

Demersul Coaliției pentru Familie de delimitare de marșul organizat de Bogdan Diaconu și de cele trei partide minuscule vine în urma faptului că Diaconu și-a însușit fără acordul nimănui sloganul și demersul Coaliției pentru Familie pentru a-și face imagine, compromițând însă caracterul civic, non-politic al efortului de modificare a Constituției. În interiorul Coaliției pentru Familie, manifestarea de astăzi a PRU, Noua Dreaptă și PRM este văzută ca o compromitere a efortului de modificare a Constituției pentru apărarea familiei tradiționale, marșul lui Diaconu slujindu-le, de fapt, activiștilor anti-familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.