Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

COD ROȘU Cel puțin PATRU MORȚI în urma unui accident rutier: Trei copii sunt în STARE GRAVĂ / UPDATE Încă un copil a murit

Ultima Ora breaking news

UPDATE

Unul dintre cei patru copii răniţi în accidentul produs, sâmbătă, pe DN 2 E, în judeţul Suceava, a murit la Spitalul din Fălticeni. Ceilalţi trei copii şi o femeie au fost duşi iniţial la Fălticeni, fiind apoi transferaţi la Suceava.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, unul dintre copiii răniţi în accidentul de pe DN 2 E a murit la Spitalul din Fălticeni. El avea aproximativ şapte ani, scrie news.ro.

Ceilalţi trei copii, dar şi o femeie, au fost transportaţi tot la Fălticeni de către echipajele care au intervenit la faţa locului, fiind apoi transferaţi la Suceava.

Traficul în zona accidentului este în continuare complet blocat.

Un grav acident de circulaţie s-a produs, sâmbătă, pe DN 2 E în judeţul Suceava, nouă persoane fiind implicate. Două maşini s-au ciocnit, după ce una dintre ele a intrat pe contrasens.

Patru adulţi au murit pe loc, iar patru copii şi un adult au fost transportaţi la spital.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă, dar ambii şoferi sunt decedaţi.

UPDATE Patru copii au fost duşi la spital sâmbătă, după accidentul produs pe DN2 E la Cornu Luncii, judeţul Suceava, în urma căruia patru persoane au decedat şi cinci au fost rănite.

În accident au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele intrând pe contrasens, scrie agerpres.ro.

Potrivit IGSU, unul dintre cei patru copii a fost preluat de o maşină civilă iar ulterior a fost predat unei ambulanţe. Ceilalţi trei copii şi un adult au fost transportaţi la spital cu ambulanţele.

ISU Suceava a activat planul roşu de intervenţie, la faţa locului acţionând un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de terapie intensivă SMURD şi patru ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, a informat Biroul de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.

UPDATE Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, a relatat, la Antena 3, că cele două mașini s-au ciocnit frontal. El a amintit că în aceeași zonă, în urmă cu o săptămână, alte două persoane au murit în urma unui accident.

UPDATE Raed Arafat anunță, la Antena 3, că elicopterul SMURD este pregătit pentru a prelua, la nevoie, un rănit și pentru a-l transporta la Iași sau în alt oraș.

Patru adulţi au murit, sâmbătă, într-un accident rutier produs în judeţul Suceava, în comuna Cornul Luncii, după ce două maşini s-au ciocnit, pe DN 2. A fost activat Planul Roşiu de intervenţie, acordându-se primul ajutor pentru un alt adult şi trei copii.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava două maşini s-au ciocnit în comuna Cornul Luncii, scrie news.ro.

Citește și: Decizia care îi va afecta pe toți clienții săi! Ce ÎNCHIDE Vodafone

În cele două autoturisme se aflau opt persoane şi a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. La faţa locului actionează un echipaj de descarcerare, o autospecială pentru victime multiple, un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj de terapie intensiva SMURD si patru ambulante ale SAJ.

Patru adulţi au fost declaraţi decedaţi, iar echipajele intervin pentru a acorda primul ajutor la un adult şi trei copii. Trei dintre victime sunt inconştiente

Citește și: Președintele Klaus Iohannis laudă „o investiție unică în România”! Suma uriașă cu care a fost pusă țara noastră pe „harta mondială”

Acidentul a avut loc pe DN 2 E, dar deocamdată, nu se cunosc împrejurările producerii acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.