Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ştefănescu: 'Îmi e frică ca nu cumva ca cei care controlează DNA-ul să nu fie ridicaţi cu cătuşe. Mai au un pic şi intră şi în CSAT'

codrin stefanescu

Ieşire extrem de dură în direct la România TV a unuia dintre fruntaşii Partidului Social Democrat. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a răbufnit după ce DNA l-a reţinut pe Ilie Dragne pentru 24 de ore, considerat un apropiat al şefului PSD, Liviu Dragnea.

Citește și: Sexgate marca Gabriel Oprea! În ce instituții de stat și-a instalat sexy protejatele

"E o vânătoare ruşinoasă şi abuzivă. Suntem nebuni complet. 208760 de firme sunt de genul ăsta. Cum să nu poţi să îţi angajezi soţia la firma ta particulară? Legile justiţiei trebuie aduse la standarde europene şi mondiale. Se atinge infinitul intoleranţei în România. Ei taie şi spânzură indiferent de lege. Toată lumea e şocată şi siderată", a tunat Codrin Ştefănescu.

Citește și: Un nou MALL apare în România! Va genera mii de locuri de muncă

Acesta aşteaptă modificările legilor pe justiţie promise de Tudorel Toader, dar a transmis un avertisment extrem de dur. "Tudorel Toader a fost la Bruxelles şi a avut întâlniri cu cei mai importanţi oameni. I-au explicat toate normele. După ce va trimite pachetul de legi la Guvern, Guvernul îl va trimite la Parlament. Sper ca în septembrie să fie gata. Să înţeleagă toţi şefuţii ăştia că nu se mai poate aşa. Să plătească financiar şi penal pentru taoate abuzurile.

Citeşte şi: Nimeni nu i-a numit așa pe Ion Iliescu și Adrian Năstase: Ce etichete le-a pus Mihai Tudose

Îmi e frică ca nu cumva ca cei care controlează DNA-ul să nu fie ridicaţi cu cătuşe. Mai au un pic şi intră şi în CSAT. Săptămâna viitoare Liviu Dragnea va fi la Bucureşti. Aşteptăm să vină Tudorel Toader cu pachetul de legi modificat. Să ajungă naibii odată la Guvern legile astea. Nu mai avem ce şedinţă să mai facem", a mai spus Ştefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.