Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ştefănescu: Singurul adversar al PSD în acest moment este nucleul dur a ceea ce numim binom

codrin stefanescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă la Giurgiu, că singurul adversar al partidul în acest moment este nucleul dur a ceea ce este numit "binom", dar că el spera ca după ce legile justiţiei vor fi votate în Parlament până la finalul acestui an "se vor potoli foarte multe din hărţuirile" la adresa PSD şi ALDE.

"Vă spun foarte cinstit, că ştiţi că spun lucrurile public, singurul nostru adversar în momentul de faţă este nucleul dur a ceea ce numim noi încă binom. Cum încerc să iau o măsură economică bună, să fac ceva, se întâmplă ceva, un dosar la un ministru, un scandal cu liderii partidului tot pe la DNA şi aşa mai departe, este o vânătoare continuă şi ea nu se va opri decât în momentul în care legile justiţiei vor fi votate în Parlament. Prin urmare, şi prin însăşi declaraţia lui Dragnea de ieri, domnul Tudorel Toader aşa cum are legile complete, incomplete le va trimite la comisia parlamentară specială care strânge toate documentele pe linie de justiţie, acolo vor fi strânse toate documentele şi toate propunerile tuturor asociaţiilor magistraţilor sau magistraţi simpli, fundaţii, organizaţii ca în această sesiune parlamentară, ultima din anul ăsta să facem şi dezbaterea şi să fie şi votate toate, inclusiv modificarea la Codul Penal cum cere Curtea Constituţională, legea răspunderii magistraţilor care este extrem de importantă şi sper că după chestia asta se vor potoli foarte multe din hărţuirile şi vânătoarea asta oribilă pe care o fac la adresa noastră şi a celor din ALDE', a declarat Codrin Ştefănescu, anunţă Agerpres.

El a participat joi, la o conferinţă de presă la sediul organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu alături de preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu şi preşedinte al Consiliului Judeţean, Marian Mina, şi deputatul Elena Dinu. Codrin Ştefănescu a subliniat că organizaţia PSD Giurgiu este "campioană" la nivel naţional în cadrul partidului şi în acest sens conducerea centrală a partidului analizează posibilitatea ca după demisia lui Răzvan Cuc din funcţia de ministru al Transporturilor să fie restabilit un echilibru şi din cadrul organizaţiei judeţene a partidului să fie numiţi secretari de stat în ministere. "PSD nu duce lipsă de oameni competenţi, de asta am şi venit la colegii mei de la PSD Giurgiu", a mai completat Codrin Ştefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.