Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu a luat FOC după acuzațiile DNA la adresa lui Liviu Dragnea: 'Este horror'

codrin stefanescu

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat luni la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul TelDrum. Câteva zeci de persoane - printre care vicepremierul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, Marian Neacşu, deputaţii Claudiu Manda şi Andreea Cosma - au venit pentru a-l susţine pe liderul PSD.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a comentat episodul petrecut în fața sediului DNA, dar și acuzațiile care i se aduc lui Liviu Dragnea, care este, conform surselor judiciare, acuzat de nu mai puțin de cinci infracțiuni: abuz în serviciu, fraudă cu fonduri europene, grup infractional organizat și derivatele acestor infracțiuni.

„Nu a fost o acțiune organizată. În orice caz, oamenii care au fost acolo nu i-a chemat nimeni. Au venit să-l susțină pe liderul partidului de guvernământ, care este hărțuit de o manieră incalificabilă. Acum, aflăm pe surse că îl cercetează pentru tot felul de lucruri petrecute acum 10-12 ani. O să ajungă să cerceteze ce a făcut la grădiniță, după care vor ancheta tot județul Teleorman, de la cap la coadă. (...) Probabil o să mai facă vreo sută de dosare, dacă vorbim de perioada când Liviu Dragnea era președintele CJ Teleorman. Horror ce se petrece în România! E o nebunie”, a spus Codrin Ștefănescu, la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.