Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu îi cere lui Mihai Tudose să-l demită pe Gheorghe Piperea: Replica avocatului care-i e consilier premierului

Gheorghe Piperea

Avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al premierului Mihai Tudose, i-a cerut lui Liviu Dragnea să demisioneze din fruntea PSD, după noul dosar de la DNA. Liviu Dragnea a reacționat imediat, dar a spus că nu-i dă ordine premierului. ”Nu analizez eu ce spune unul sau altul. Mă interesează ca în partid lucrurile să rămână în regulă. Daca îl consiliază bine și îl ajută (pe premierul Tudose), să rămână, nu mă interesează!”, a precizat șeful PSD.

Însă, secretarul general adjunct al partidului, Codrin Ștefănescu i-a dat termen lui Tudose până joi să-l demită pe Piperea pentru ”tupeul” său de a-i cere demisia lui Dragnea.

Citește și: Dezvăluiri bombă despre afacerile familiei lui Florian Coldea: Probleme cu Fiscul încă de la înființarea companiei

”Îi cer public lui Mihai Tudose să-l concedieze pe domnul Gheorghe Piperea, în condițiile în care a făcut același lucru pentru o critică și cu Orlando Teodorovici. Dacă te numești Gheorghe Piperea, și vii să-l consiliezi onorific pe Mihai Tudose, premierul PSD, lași chestia cu Liviu Dragnea. Vezi-ți de consilierea ta pe chestii economice! În momentul în care faci declarații de hashtag Rezist, nu ai ce să cauți, nici măcar o zi pe an, să-l consiliezi pe Mihai Tudose, colegul meu PSD-ist. Dacă până joi, premierul nu îi va cere demisia, atunci o va cere CExN. Voi deschide eu discuția acolo. Am zis eu ceva, vreodată, public, și nu s-a rezolvat?”, a punctat Ștefănescu la Antena 3.

Ulterior mesajului său inițial în care a cerut demisia lui Dragnea, Piperea a adăugat.

”In atentia IYI (=intellectual yet idiots) care au dat share cu comentarii mirate sau ironice vizand calitatea mea de consilier al cuiva. Baieti, faptul ca, temporar, am aceasta titulatura onorifica si onoranta, nu ma face dependent de nimeni. Si nici mai putin sigur pe principiile mele. Oare ce nu s-a inteles din cuvantul "onorific'?”, a scris Piperea pe o rețea de socializare.

Citește și: Un cunoscut magazin online din România dă lovitura: Ce jucător de pe piața italiană a achiziționat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.