Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, ORDIN pentru Liviu Dragnea și Mihai Tudose: 'Mă, băieți, băgați-vă mințile în cap, noi de aici nu plecăm'

Inquam Photos / George Calin
dragnea tudose

PSD se reunește, joi, de la ora 17, la sediul central, într-o ședință urgentă a Comitetului Executiv! Pe ordinea de zi figurează cererea lui Mihai Tudose de remaniere a miniștrilor penali din Guvern: Rovana Plumb și Sevil Shhaideh. Alături de cele două, Tudose ar mai vrea să scape de Viorel Ilie, ministrul pentru Relația cu Parlamentul, din partea ALDE, dar și de alți 2-3 miniștri care au făcut declarații publice nepotrivite și care nu au performat. Pe listă se află Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, care are cele mai mari șanse de a fi demis.

Liviu Dragnea a refuzat cererile lui Tudose, la întâlnirea de marți, dintre cei doi, și a anunțat că orice decizie va fi luată de CEX. Tudose a forțat și a declarat că dacă nu scapă de miniștrii pe care nu-i mai vrea, el își va da demisia. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, le dă ordin de împăcare celor doi și a vorbit, la Antena 3, în numele unor colegi din CEX, devoalând planul pus la cale pentru ca rivalii Dragnea și Tudose să iasă prieteni din ședință.

Citește și: Premierul Mihai Tudose a început ASALTUL! Pe cine a CONCEDIAT șeful Guvernului .

”Mă, băieți, dragi colegi, camarazi, stăm aici până vă împăcați. Băgați-vă mințile în cap, noi de aici nu plecăm până nu ajungeți la o decizie definitivă și irevocabilă de împăcare. O să stăm în CEX toată noaptea, până dimineața ca să ne împăcăm.”, a spus Codrin Ștefănescu la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor, ”Punctul de întâlnire”.

Ștefănescu a recunoscut că, în această noapte, mai mulți lideri PSD au o ultimă întâlnire înainte de CEX. ”Aș minți dacă aș spune că nu ne vedem în această noapte.”, a declarat Ștefănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.