Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Codrin Ștefănescu, reacție NEAȘTEPTATĂ după întâlnirea de azi dintre Iohannis și Mihai Tudose

codrin stefanescu

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a spus, într-o intervenție la Antena3 că vizita de la Craiova, la care au participat cei doi lideri politici, președintele Klaus Iohannis și premierul Mihai Tudose este o vizită normală fără nici un fel de implicare politică.

,,Ce a declarat Iohannis la acest eveniment a declarat bine, problema este a PSD-ului. În rest vizita comună este o chestie normală este vorba de o mare investiție nu au fost doar ei doi de mână, au fost mai mulți parlamentari. A fost un eveniment bun făra nici o implicare politică”, a spus Ștefănescu, la Antena3.

De asemenea, Codrin Ștefănescu a adăugat că, în ședința care va avea loc în această după amiază la sediul PSD, se vor clarifica lucrurile iar premierul trebuie să vină cu niște explicații în fața partidului.

Dragnea și Tăriceanu, întâlnire de URGENȚĂ înainte de marea răfuială din PSD

Secretarul general al PSD a subliniat de asemenea că Guvernul „nu va fi schimbat în ansamblu sub nici o formă”.

„PSD are capacități infinite poate orice dar nu suntem dispuși să schimbăm Guvernul în ansamblu sub nici o formă. Tudose și colegii noștri s-au încadrat în grafic deci este ok. Vom găsi o soluție definitivă astăzi. Apelul meu către Dragnea și Tudose i-am anunțat că nu vom pleca. Fiecare trebuie să răspundă, Mihai Tudose trebuie să rapsundă în fața noastră astăzi. Ce se întamplă la Bruxelles? Premierul va trebui să rectifice lucrurile acestea. Sunt convins ca vom lamuri lucrurile definitiv și irevocabil. Este o problemă de comunicare de câteva luni de zile.O problema în interiorul PSD-ului este o problemă pentru toții românii. Toată Romania așteaptă să facem pace și să mergem mai departe. Este important să fim uniți pentru că va intra pachetul legilor justiției și va începe circul”, a spus Ștefănescu.

Întrebat dacă în discursul pe care l-a ținut astăzi, Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj cu subînțeles premierului Tudose, Codrin Ștefănescu a negat.

„Nu au nici un fel de înțelegere dar trebuie să aibă un dialog instituțional trebuie să vorbească pentru binele țării. Nu văd nici un fel de mesaj ascuns din partea lui Iohannis. Astăzi a fost cel puțin neutru așa trebuie să fie un președinte”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.