Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

#Colectiv - 58! Încă o tânără rănită în club a murit în Germania

colectiv

Bilanţul victimelor din clubul Colectiv a ajuns vineri dimineaţă la 58 de decese. Familia Andreei Ştefan, tânăra din Râmnicu Vâlcea rănită în clubul Colectiv, a anunţat că aceasta a decedat noaptea trecută într-o clinică din Germania, scrie publicaţia locală voceavalcii.ro.

Potrivit sursei citate, colegii Mihaelei Ştefan (mama Andreei) de la SC Apavil Râmnicu Vâlcea au trimis un mesaj de condoleanţe: „Suntem alături de colega noastră Mihaela Ştefan în greaua suferinţă pricinuită de pierderea fiicei sale Andreea. Ne este greu să descriem în cuvinte tristeţea care ne-a cuprins la aflarea veştii trecerii în nefiinţă a Andreei, la doar 28 de ani. Ne-am rugat pentru ea, am sperat să fie bine şi să se bucure de viaţă. Din păcate, Dumnezeu îi cheamă la el prea devreme pe cei mai buni dintre noi. Sincere condoleanţe şi fie ca Dumnezeu să o odihnească în pace!”.

Din informaţiile voceavalcii.ro, Andreea a fost trezită ieri de medici timp de 45 de minute, însă se pare că nu ar fi reacţionat foarte bine, ea fiind îngrozită de starea în care se afla. Cadrele medicale i-au indus din nou coma, numai că organismul tinerei din Râmnicu Vâlcea nu a mai rezistat. În această noapte, ea s-a stins la doar 28 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.