Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Colegiul Director al PDL se reuneşte la Palatul Parlamentului

pdl colegiu

Colegiul Director al PDL se reuneşte sâmbătă la Palatul Parlamentului pentru un bilanţ al acţiunilor politice ale partidului pe anul în curs şi pentru validarea unor noi lideri de organizaţii judeţene. 

Senatorul Gheorghe Flutur, secretar general al formaţiunii, a precizat că validarea unor noi preşedinţi de organizaţii se va face în cazul filialelor democrat-liberale din Argeş şi Timiş. 

Copreşedintele PNL Timiş şi liderul democrat-liberalilor timişeni, Constantin Ostaficiuc, şi-a anunţat pe 21 noiembrie retragerea din toate funcţiile politice pe care le-a deţinut până acum. Ostaficiuc este cercetat de DNA, alături de parlamentarii Cornel Sămărtinean şi Alin Popoviciu, în dosarul "Aeroportul", pentru abuz şi instigare la această infracţiune. 

În cazul organizaţiei de Argeş, funcţia de preşedinte a devenit vacantă după ce deputatul Cătălin Teodorescu s-a autosuspendat din partid urmare a anchetei derulate de DNA în cazul său. El a fost trimis în judecată în dosarul fostei şefe a DIICOT Alina Bica privind acordarea de despăgubiri supraevaluate. 

Şedinţa Colegiului Director al PDL se va desfăşura cu începere de la ora 11,00, la sala Grupului parlamentar al PDL. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.