Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comentariile PNL după ce Dacian Cioloș a demis 4 miniștri

Agerpres
ciolos gorghiu blaga

Liberalii reacţionează după ce Dacian Cioloş a decis să remanieze patru oameni cheie din guvernul său. Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a vorbit despre noii oameni propuşi de Cioloş în fruntea ministerelor remaniate.

"Niciodată o schimbare nu se face când lucrurile merg bine şi atributul remanierii este al prim-ministrului. (...) Găsesc de bun augur această schimbare şi împrospătare de sânge în Executiv şi am mari speranţe că viitorii miniştri vor funcţiona la parametri optimi. Nimeni nu face schimbări de dragul schimbării. Mă bucur că la învăţământ vine domnul Dumitru. La Transporturi e o persoană de calitate. Diaspora merită mult mai mult. La Comunicaţii mă abţin de la comentarii. Nu sunt familiarizată cu acest domeniu.

Citeşte şi: Motivele pentru care Dacian Cioloş a demis patru miniştri: Ce le reproşează

Am speranţa că viitorii miniştri vor performa. Sunt lucruri pe care le poţi reproşa celor care pleacă azi din funcţie. Le urez succes noilor miniştri. Poţi să faci perfromanţă într-un minister şi într-o lună. Sunt miniştri în acest cabinet, azi schimbaţi, care nu au luat decizii în nouă luni de zile.

Evaluarea nu o fac eu. Privesc cu atenţie şi speranţă la unii miniştri. De exemplu, la Agricultură, ministrul nu avea nicio vină. Poate că nu a avut declaraţii bune, dar vina era a guvernului de dinainte. Aş vrea să comunice proiectele lor în public.", a anunţat Gorghiu.

Citește și: DEZVĂLUIRI BOMBĂ – SIE plateste 8000 de euro pe luna un jurnalist

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.