Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisarul european pentru Justitie vine la Bucuresti

timpul.md
vera jourova

Comisarul european pentru justiţie, consumatori şi egalitate de gen, Vera Jourova efectueaza o vizita oficiala in Romania, in care va avea mai multe intalniri, atat cu oficiali guvernamentali, cat si cu reprezentanti ai Parlamentului.

''Reuniunile se vor concentra asupra mai multor teme, printre care se numără progresul înregistrat de România în reformarea sistemului judiciar, contribuţia justiţiei la priorităţile comisiei Juncker, cum ar fi Piaţa Unică Digitală şi Agenda Europeană privind Securitatea, precum şi acţiunile prioritare în ce priveşte egalitatea de gen'', se arată într-un comunicat postat pe site-ul reprezentanţei Comisiei Europene.

Oficialii din Romania au insa si alte teme pe agenda, una dintre ele fiind MCV-ul.

Comisarul pentru justitie va avea intrevederi cu premierul Dacian Cioloş, ministrul Justiţiei, Raluca Prună si ministrul Muncii, Claudia-Ana Costea.

Vera Jourova a fost invitata si la Palatul Parlamentului, de presedintele Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.

"Discuțiile vor viza mai multe aspecte referitoare la Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV), reforma justiţiei în România, procedura insolvenţei, recentele propuneri legislative ale Comisiei Europene referitoare la contractele de furnizare de conţinut digital şi la contractele de vânzare online, precum şi la alte tipuri de contracte de vânzare la distanţă de bunuri", se arata intr-un comunciat al Camerei Deputatilor.

Comisarul european se va intalnii si cu cu preşedinţii şi reprezentanţii Comisiilor juridice, de disciplină şi imunităţi şi ai Comisiilor pentru afaceri europene din Parlament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.