Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia de Control a SRI anunţă noi AUDIERI: 'Victor Ponta va FI CHEMAT'

facebook
victor ponta

Comisia de Control a SRI iese la atac. După audierea şefului SRI, Eduard Hellvig, vor urma alte nume mari care vor da cu subsemnatul în faţa parlamentarilor. Pentru a se lămuri scandalul Sebastian Ghiţă, Adrian Ţuţuianu a anunţat că vrea să îi audieze şi pe fostul deputat, dar şi pe Florian Coldea sau Victor Ponta.

Citeşte şi: De ce se ducea Sebastian Ghiţă în excursii cu şefii SRI? Totul s-a aflat în Comisia SRI

"Mi s-au pus la dispoziţie date din care rezultă că SRI a făcut zeci, sute, pe unele zone, din 2000 până astăzi, de informări către persoane care au calitatea de beneficiar legal de informaţi sau a transmis informaţiile necesare către organe de cercetare penale, inclusiv cu privire la autostrada Comarnic-Braşov. De aceea am spus că ne-am propus să analizăm în ce măsură este necesară şi audierea altor persoane. Ca să fiu şi mai concret, dacă domnul Ghiţă ar fi aici, cred că ar fi util să fie audiat de Comisia de control parlamentar. Domnul Coldea - am putea ajunge la concluzia, după ce analizăm toate datele, că ar putea fi chemat pentru audiere la Comisia de control parlamentar. Domnul Victor Ponta ar putea fi de asemenea, pentru că s-a făcut referire la domnia sa legat de mai multe subiecte, chemat la comisia de control parlamentar", a declarat Ţuţuianu. Acesta a precizat că investigaţia Comisiei nu s-a încheiat. "Vom analiza în cadrul Comisiei mulţimea aceasta de informaţii pe care le-am primit astăzi şi vom decide ce aveam de făcut mai departe", a spus Adrian Ţuţuianu.

Citeşte şi: Comisia de Control a SRI anunţă noi AUDIERI: 'Victor Ponta va FI CHEMAT'

Acesta a vorbit şi despre eventuala implicare a SRI în protestele de stradă de la finalul săptămânii trecute. "Am stabilit că există preocupări ale SRI pentru unele grupări cu atitudini extremiste din timpul manifestaţilor. SRI va anunţaautorităţile despre ceea ce ştie. Domnul Hellvig a asigurat că serviciul nu s-a implicat şi nu se va implica în astfel de activităţi. A dispus măsuri cu caracter intern care ţin de protecţia internă a serviciului. Se vor face anumite modificări în interiorul servicului. ", a mai spus Ţuţuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.