Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisie de anchetă pentru fiica lui Duicu

Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi a decis înfiinţarea unei comisii care să verifice dacă ”metodologia în vigoare” a fost aplicată corect la Colegiul Tehnic ”Dierna” din Orşova, unde au fost semnalate suspiciuni de fraudă la bacalaureat care o vizau pe fiica fostului şef al CJ Adrian Duicu, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii ISJ Mehedinţi precizează că în funcţie de rezultatele analizei se vor decide măsurile cuvenite. În cazul suspiciunilor de fraudă semnalate la Colegiul Tehnic ”Dierna” din Orşova a fost deschisă o cercetare penală.

Vezi și: Iată ce s-a găsit asupra fiicei baronului Duicu după ce a tăbărât cu pumnii asupra unui polițist

Familia Duicu a făcut public procesul verbal întocmit de poliţişti în cazul fiicei fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi Adrian Duicu, despre care au fost sesizaţi că ar fi copiat cu un handsfree la testul scris la chimie, ultima probă a examenului de bacalaureat.

Procurorii şi poliţiştii din Orşova au fost sesizaţi, vineri, despre o posibilă fraudă la proba de chimie a bacalaureatului la Colegiul Tehnic "Dierna" din Orşova, care o viza pe fiica lui Adrian Duicu. În urma sesizării, la ieşirea de la proba scrisă la chimie, un procuror şi un poliţist au aşteptat-o pe eleva suspectată de fraudă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Mehedinţi, în momentul în care Adina Duicu a fost verificată de către anchetatori pentru a se stabili dacă asupra sa erau dispozitive de transmisie de tip handsfree, mama tinerei, respectiv soţia lui Adrian Duicu, l-ar fi îmbrâncit pe poliţist. În urma altercaţiei, poliţistul s-a ales cu câteva zgârâieturi.

Adina Duicu a fost audiată, vineri, de procurori.

Tototdată, Parchetul Judecătoriei Orşova a preluat cazul de posibil ultraj care o vizează pe soţia fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Mariana Duicu.

Într-o intervenţie telefonică la postul Realitatea TV, Adrian Duicu a declarat că fiica sa nu a copiat la examenul de bacalaureat, asupra sa negăsindu-se niciun dispozitiv de tip handsfree, iar acest fapt va fi stabilit de ancheta care s-a deschis.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.