Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Complicele fratelui lui Băsescu, atac la fostul preşedinte: 'Are un caracter infect'

capatana-olt

Marian Căpăţână complicele lui Mircea Băsescu, lansează un nou atac la Traian Băsescu. Cel care era cândva unui dintre oamenii fostului preşedinte a ajuns să afirme despre acesta că are un "caracter infect". Căpăţână este trimis în judecat pentru complicitate la trafic de influenţă, în cazul banilor luaţi de Mircea Băsescu de la Bercea Mondial.

Vineri, la ieşirea de la instanţa din Constanţa, Marian Căpăţână a declarat că Traian Băsescu este singurul vinovat pentru tot ceea ce s-a întâmplat şi ar face bine să iasă public şi să îşi ceară scuze pentru toţi apropiaţii lui "care în acest moment se află în arest".

"Testul poligraf era în avantajul ambelor părţi, să se afle adevărul. Dacă acest om este în stare să mintă o opinie întregă, că ştie adevărata variantă, de ce nu iese să spună adevărata variantă? Nu are tăria să îşi ceară scuze în faţa tuturor oamenilor care înfundă puşcăriile, şi care, chipurile, au fost oamenii lui de încredere. Nu este în stare să fie bărbat să iasă, să îşi ceară scuze în faţa tuturor. Este un om cu un caracter infect", a declarat Marian Căpăţână, potrivit Antena 3.

Vezi şi: Omul lui Basescu il someaza: Sa iasa public sa spuna adevarul. Eu stiu adevarul

Mircea Băsescu a fost trimis în judecată de procurorii DNA pentru trafic de influență, după ce ar fi primit 250.000 de euro de la membrii familiei interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. În același dosar a fost deferit justiției și Marian Căpățână, pentru complicitate la trafic de influență. Cei doi au fost arestați preventiv pe 20 iunie în urma deciziei Tribunalului București, după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice mai multe înregistrări în care Mircea Băsescu recunoștea că a fi primit bani.

Potrivit DNA, la începutul anului 2011, după ce față de Sandu Anghel s-a luat măsura arestării preventive de către Tribunalul Olt, fiul acestuia, Florin Anghel, i-a remis lui Mircea Băsescu suma de 250.000 de euro, prin intermediul lui Marian Căpățână, în schimbul promisiunii acestuia că va interveni pe lângă magistrații învestiți cu soluționarea cauzei referitoare la infracțiunea săvârșită de tatăl denunțătorului și a altor cereri incidente în respectiva cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.