Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Concretizarea asistenţei financiare a UE pentru îmbunătăţiri în penitenciare, la Bruxelles

Inquam Photos / George Calin
tudorel toader

Posibilităţile de concretizare a asistenţei financiare a Uniunii Europene pentru îmbunătăţirea condiţiilor din penitenciare a fost printre temele discutate de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, şi comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, la Bruxelles, anunţă Ministerul Justiţiei (MJ) printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, Tudorel Toader şi secretarul de stat Marieta Safta au avut marţi o întâlnire bilaterală cu Corina Creţu, comisarul european pentru politică regională. "În cadrul întrevederii au fost abordate posibilităţile de concretizare a asistenţei financiare a Uniunii Europene pentru îmbunătăţirea condiţiilor din penitenciare, rezultând necesitatea unei coordonări inter-instituţionale pentru accesarea de fonduri prin proiecte destinate reabilitării infrastructurii de detenţie", precizează comunicatul citat, conform Agerpres.

Totodată, conform sursei citate, ministrul Justiţiei a subliniat faptul că soluţiile pentru problema condiţiilor de detenţie trebuie să fie complementare, reabilitarea spaţiilor existente constituind doar una dintre acestea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.