Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONDAMNARE Ani mulți de PUȘCĂRIE pentru fostul director al Operei din Bucureşti

ciocanel judecator

Pedeapsă extrem de dură pentru fostul director al operei din Bucureşti. Judecătorii au decis să-l condamne la 6 ani de închisoare cu executare pe Răzvan Dincă. Decizia nu este însă definitivă. Dincă a fost condamnat în cadrul unui proces în care a fost acuzat de mai multe infracţiuni de abuz în serviciu şi conflict de interese, la șase ani de închisoare cu executare, potrivit adevărul.ro. Sentinţa nu este definitivă, Dincă putând să facă apel în termen de 10 zile.

Citește și: SCANDAL SEXUAL în învățământ: O profesoară a rămas GRAVIDĂ cu elevul său și a primit 10 ani de închisoare FOTO

De asemenea, lui Răzvan Ioan Dincă i s-a aplicat şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pe o perioada de cinci ani. În mai 2015, cinci persoane cu funcţii de conducere în cadrul Operei Naţionale au fost cercetate pentru un prejudiciu calculat la aproape 630.000 de lei, potrivit Parchetului Judecatoriei Sectorului 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.