Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conferința partidelor patriotice din Europa

www.stiripesurse.ro
Laurențiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, proaspăt întors de la Koblenz (Germania) unde a fost alături de marii lideri naționaliști din UE (AICI) și a vorbit la Conferința partidelor patriotice din Europa, a trimis partidelor naționaliste din România o a doua scrisoare prin care le cere unificarea.

Iată textul integral al mesajului prin care Rebega speră să convingă partidele naționaliste din România să formeze un pol comun al acestei mișcări în țara noastră :

”Partidele patriotice din Europa au dat sâmbătă la Koblenz, în Germania, semnalul unei colaborări strânse pentru a apăra adevăratele valori europene care sunt cele ale statelor-națiune suverane care constituie acest continent. Am reprezentat România la acest summit care a atras atenția întregii Europe și care a dovedit că da, poate exista o alianță a patrioților europeni! Constat că partide puternice din țări precum Franța, Germania, Olanda, Italia și altele au putut să își dea mâna, în timp ce, în România, partidele patriotice dintr-o singură țară continuă să fie dezbinate și să meargă fiecare pe alt drum!

România poate și ea să participe la marea mișcare patriotică europeană, dar numai dacă mișcările care se revendică din această ideologie înțeleg că dezbinarea este arma partidelor vechi pentru a anula vocea celor care cred într-o România suverană. Cei care mențin dezbinarea mișcării patriotice din România sunt cei care lucrează împotriva coagulării noastre! Nu există nicio scuză pentru a menține aspirațiile spre independență și spre apărarea valorilor naționale blocate în mai multe partide! Cei care se împotrivesc constituirii unui pol patriotic în România fac, conștient sau nu, jocurile păpușarilor al căror singur scop este să sufoce aspirațiile noastre spre un stat național puternic și respectat.

Reiterez de aceea invitația către toate mișcările patriotice din România să lase orgoliile deoparte și să purceadă la unificare, luând ca exemplu colaborarea dintre partidele de această factură din Europa. Dacă alții au reușit să facă front comun împotriva globalismului și a aneantizării identităților naționale fiind din țări diferite, putem și noi, care suntem fiii și fiicele aceluiași pământ!

În fața noastră se deschide o mare oportunitate. Grupul Europa Națiunilor și Libertății mi-a încredințat recent responsabilitatea de a candida la președinția Parlamentului European, dovedind că mișcarea patriotică din România este binevenită și apreciată la nivel european. Mai rămâne ca responsabilii din România ai acestui curent de gândire și de acțiune să aibă maturitatea să se așeze la masa dialogului și să răspundă cu seriozitate ofertei care le-a fost pusă în față! ”

Acum o săptămână, Laurențiu Rebega, candidat la președinția Parlamentului European din partea Grupului Europa Națiunilor și Libertății, trimitea partidelor naționaliste din România o primă scrisoare în care le cere acestora să se unească pentru ”a se pune în folosul național, nu în folosul unor persoane”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.