Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONFIRMARE pentru Victor Ponta, de la vârful PSD: DEZASTRU total pentru Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea iccj

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, a aruncat pe piață cifre dintr-un sondaj intern al PSD, în care se arată că deși partidul este la peste 40%, liderul Liviu Dragnea este la doar 15%. Aceste cifre sunt confirmate de secretarul general al PSD, Marian Neașcu, care susține că Liviu Dragnea este foarte preocupat de încrederea politică scăzută în rândul electoratului.

Citește și: Olguța Vasilescu iese la ATAC împotriva Laurei Codruța Kovesi

Citește și: ALERTĂ meteo: Cod galben de furtuni timp de două zile/ HARTA zonelor vizate

Întrebat despre diferenţa de procente care se înregistrează între PSD şi liderul partidului, Marian Neacşu şi-a exprimat convingerea că Liviu Dragnea va reuşi să-şi îmbunătăţească scorul în sondaje. 

"În perioada de final a campaniei electorale, domnul Dragnea era foarte aproape de scorul partidului. Partidul pierde mult mai greu din avânt decât o persoană. Sunt convins că domnia sa va reuşi să revină. (...) Cel puţin eu simt lucrul acesta că Liviu Dragnea este în continuare locomotiva partidului. Mai are încă foarte multe lucruri de demonstrat, sunt sigur de asta şi eu cred că acolo unde a reuşit Liviu Dragnea să aducă partidul nu a mai reuşit să o facă nimeni până în momentul acesta. Deci, în continuare, cel puţin asta simt din partea organizaţiilor judeţene - şi credeţi-mă că sunt în relaţii destul de des şi destul de mult cu ele - ideea generală este cea pe care v-am exprimat-o mai devreme", a spus secretarul general al PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.