Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflict în poliție după cazurile Oprea și Tobă: 'Fripturiștii îi lingeau copitele'

Politia Romana

Joi a fost o zi specială pentru polițiștii din România, pentru că DNA a cerut încuviințarea urmăririi penale a ministrului de Interne în funcție și a fostului ministru. Problemele penale ale miniștrilor au divizat și sindicaliștii din poliție.

Vezi și: Cea mai tare reacție: Ce i-a scris Marian Godină lui Petre Tobă

Emil Păscuț, președintele Sindicatului Polițiștilor „Diamantul”, lansează un atac la colegii din celelalte sindicate ale polițiștilor, pe care îi acuză că l-au susținut până în pânzele albe pe Oprea.

„Azi au fost două ştiri mari. Una cu Petre Tobă că şi-a dat demisia, a două cu Gabriel Oprea că este acuzat de ucidere din culpă. De Oprea nu mai zic nimic. Doar vă reamintesc ce i-am profeţit în octombrie... că drumul lui s-a oprit în şanţul în care a murit Bogdan Gigină. Asta în timp ce presa era paralizată de frica individului, iar fripturiștii (Coarnă, Paraschiv, Valnei, Surugiu) îi lingeau copitele”, se precizează pe pagina oficială de Facebook a Sindicatului Polițiștilor „Diamantul”.

Vezi și: Va începe un mic măcel, DNA și-a băgat nasul în fondurile speciale

Tot pe pagina sindicatului este comentat și cazul Tobă, despre care se spune că a pornit de la „prostul de Oprea”. Polițiștii își exprimă speranța că DNA va cerceta și chestiunea salarizării cadrelor MAI.

„Suportul de care a beneficiat Petre Tobă mereu, din partea unor structuri de putere, se prăbuşeşte. Azi, 1 septembrie, DNA a cerut aviz de începere a urmăririi penale şi împotriva lui Tobă, în dosarul cu DIPI! Şi când te gândeşti că toată nebunia asta a început de la prostul ăla de Oprea, cu jacuzzi-ul lui! Bă băieţi, cine mai vrea ministru de Interne, noi zicem să treceţi la veceu în fundu' curţii, ca la posturile comunale... Dă bine şi la oameni, şi nu se mai oftica nici invidioşii ăştia de la DNA. (...) Sperăm ca DNA să ţină minte şi să procedeze la fel când vom face plângere şmecherilor care au clasificat HG-urile şi ordinele MAI cu salarizarea!”, mai comentează sindicaliștii.

Vezi și: Își trimite Iohannis omul de forță să preia Ministerul de Interne?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.