Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Conflict' între doi coloși ai lumii! Miliardarul Warren Buffett îl SFIDEAZĂ pe Donald Trump

Warren Buffett

Miliardarul Warren Buffett a insistat sâmbătă asupra contribuţiei "imigranţilor" şi "statului de drept" la prosperitatea Statelor Unite, în momentul când preşedintele Donald Trump vrea să accelereze expulzarea imigranţilor ilegali, relatează AFP, notează agerpres

"De 240 de ani - adică o perioadă ce reprezintă mai puţin de trei ori timpul prezenţei mele pe Pământ - americanii au combinat inventivitatea umană, economia de piaţă, un val de imigranţi talentaţi şi ambiţioşi şi statul de drept pentru a ajunge la o abundenţă ce a depăşit visul părinţilor fondatori", a scris octogenarul în scrisoarea sa anuală către acţionarii holdingului său Berkshire Hathaway.

Augustin Lazăr pune tunurile pe România Tv: În justiția penală NU există ...


Fostul sprijin al lui Hillary Clinton adoptă astfel o poziţie opusă faţă de Donald Trump, care pregăteşte un nou decret de limitare a imigraţiei şi a ordonat consolidarea luptei contra imigranţilor ilegali.

Guvernul Grindeanu, decizie ȘOC: Ce se va întâmpla de la 1 martie


Anul trecut, în plină campanie electorală pentru Casa Albă, miliardarul filantrop de 86 de ani a emis deja un mesaj cu accente politice îndemnând candidaţii "să nu parieze împotriva Americii". 

În ultimul trimestru 2016, holdingul său Berkshire, care deţine părţi în grupurile Kraft Heinz şi Coca Cola şi a investit recent în gigantul Apple, a profitat din plin de euforia ce a cuprins Wall Street după alegerea lui Trump în noiembrie. 

Potrivit rezultatelor publicate sâmbătă, conglomeratul său a înregistrat un profit net între octombrie şi decembrie de 6,3 miliarde de dolari, în creştere cu aproape 15% într-un an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.