Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONFLICT între doi foști șefi ANAF: 'Tupeul unor indivizi extrem de slab pregătiţi profesional...'/ UPDATE: Replica lui Bodu

antena3.ro
anaf

Contre dure pe reţeaua de socializare Facebook, între doi foşti preşedinţi ai Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. După ce Sebastian Bodu (preşedinte ANAF în perioada 2005-2007) a comentat intenția guvernului de a introduce „split TVA”, Gelu Diaconu (preşedinte ANAF în perioada 2012-2016) îi dă o replică bazată pe o gafă făcută de Bodu în perioada în care era în funcţie.

Vezi şi: Fost șef ANAF, previziuni SUMBRE pentru Tudose-Laufer-Mișa: 'Sunt curios care dintre ei va fi sacrificat și aruncat la gunoi'

"Viața ne oferă permanent surprize imense!

După ce fosta ministresa Dragu ne dădea săptămâna trecută lecții despre transparenta încasărilor bugetare, fiind prima care vi le-a ascuns un an de zile, hop și cu disc-jokey-ul Sebastian Bodu! S-a trezit vorbind despre plata split TVA!!!

Asadar, un fost sef de Fisc care nu stia sa calculeze TVA, demonstrandu-si in direct la TV incompetenta infioratoare, vorbeste acum de TVA. Am sa comentez zilele urmatoare aceasta masura (este o prostie pura), insa la fel de socant si grav pentru Romania este tupeul unor indivizi extrem de slab pregatiti profesional de a se manifesta public, dupa ce s-au facut de ras.

Sau, poate, l-o fi învățat D-l Turcescu intre timp ce înseamnă si cum se calculează TVA-ul?

Sau, cine stie, o fi pus burta pe carte, cât timp a tăiat frunza la câini pe la Bruxelles?

Cert este ca ipochimenul deține un record mondial greu de egalat: singurul șef de fisc din istoria umanității care, aflat in funcție, habar nu avea cum se calculează TVA-ul!", scrie Gelu Diaconu pe Facebook.

UPDATE: Sebastian Bodu a răspuns tot pe Facebook. "Alo, domnu' milițian Gelu Diaconu, n-am, bre, treabă cu matale, vezi-ți de urmărirea penală. Când o să te bage la tubulatură o să te pună colegii de celulă să le calculezi zilele rămase până la eliberare", scrie Bodu, în replică la afirmaţiile lui Diaconu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.