Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Conflict între PSD şi PP-DD. Ameninţări şi ultimatumuri la vârful unui judeţ

ppdd

Liderul PP-DD Timiş, Cătălin Ţiţirigă, declara săptămâna trecută, pentru stiripesurse.ro, că PP-DD ar putea forma o nouă majoritate în Consiliul Local Timişoara, alături de PNL şi PDL, dacă PSD nu schimbă viceprimarii în alte 14 localităţi din Timiş. Declaraţiile acestuia au stârnit un schimb de replici de la distanţă cu preşedintele PSD Timiş, Titu Bojin. Scandalul iscat ar putea duce la ruperea totală a colaborării, inclusiv la Consiliul Judeţean Timiş, unde cele două formaţiuni au schimbat recent un vicepreşedinte liberal.

Vezi și: SURSE – PP-DD pregăteşte o lovitură cruntă pentru PSD

Preşedintele PSD îl acuză pe omologul său de la PP-DD că nu îşi poate controla proprii consilieri locali. În replică, Ţiţirigă îi promite că va demonstra la toamnă cât de disciplinat votează oamenii săi. Practic, liderul PP-DD ameninţă cu schimbarea viceprimarului social-democrat al Timişoarei, Traian Stoia. Mai mult, nici majoritatea din consiliul judeţean nu este în siguranţă. Conform preşedintelui interimar al PP-DD Timiş, dacă PSD nu respectă protocolul semnat la nivel naţional, oamenii "domnului Dan" ar putea să-i lase pe social-democraţi în opoziţie şi la judeţ.

M-a făcut să râd acest individ. În primul rând, eu nu am semnat niciun protocol cu PSD la Timişoara. Protocolul semnat de biroul interimar în luna iunie s-a anulat. Este doar un protocol semnat la nivel naţional, care spune clar: unde se pot face majorităţi PSD-PPDD, să ne dea viceprimar. Sunt 14 localităţi unde se pot face. Pe mine nu mă interesează că primarii lui nu vor. Nici consilierii mei poate nu vor să facă cu el la Timişoara. Am declarat că vom încerca să respectăm protocolul semnat la nivel naţional. Dar dacă nu se poate respecta din partea lor... Ei nu au mişcat un deget de acum trei săptămâni, de când am discutat cu domnul Bojin. Nici măcar nu m-a sunat. Eu nu am nevoie de voturile lui. Nu am nevoie de voturile PSD să-mi pun viceprimar sau vicepreşedinţi de consiliu judeţean. Eu nu am nevoie de domnul Bojin. Domnul Bojin are nevoie de mine. Chiar nu înţelege atâta politică domnul Bojin? Am crezut că înţelege mai multă politică la anii lui. Se lăuda că e vechi în politică”, a declarat Cătălin Ţiţirigă, pentru stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.