Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONFLICTUL dintre Germania și Turcia atinge noi COTE: Declarații VIOLENTE făcute la Berlin

merkel erdogan

Atitudinea Turciei este 'inacceptabilă' şi Germania are o datorie de a-şi proteja cetăţenii şi companiile, dar doreşte de asemenea să menţină legături puternice cu Ankara, a declarat duminică şeful cancelariei federale germane, conservatorul Peter Altmaier, relatează Reuters.

'Dorim să avem relaţii bune cu această ţară mare şi importantă, dar aceasta este posibil dacă Turcia este şi rămâne un stat de drept', a afirmat Peter Altmaier citat de ziarul Bild am Sonntag.

Citește și: Unde lucrează soția lui Liviu Pleșoianu și ce avere are, de fapt, cel mai aprig contestatar al șefei DNA

'Comportamentul Turciei este inacceptabil', a apreciat Altmaier, care a fost întrebat cu privire la interdicţia impusă de Turcia unor deputaţi germani de a vizita soldaţi la o bază din această ţară, arestarea unor cetăţeni germani şi recentele declaraţii ale preşedintelui Erdogan despre Germania, scrie agerpres.ro.

Relaţiile dintre cei doi aliaţi NATO s-au deteriorat după arestarea arestarea în Turcia a şase militanţi pentru drepturile omului, între care un german, în urmă cu două săptămâni în cadrul unei ample campanii de epurare declanşate după puciul eşuat din iulie, anul trecut, împotriva preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan.

Citește și: Surpriză de proporții! I-a ‘spart’ casa lui Codrin Ștefănescu și a fost promovată la cabinetul ministrului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.