Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONFRUNTAREA titanilor la Antena 3: Mircea Badea și Cătălin Tolontan, față în față

badea si tolontan

Confruntarea anului în televiziune are loc la Antena 3! Cătălin Tolontan a acceptat invitația lui Mihai Gâdea și va fi, miercuri seara, de la ora 21.00, față în față cu unul dintre cei mai mari rivali ai săi, Mircea Badea.

Confruntarea titanilor ar putea fi denumită emisiunea de miercuri, dacă luăm în considerare că Tolontan e văzut, deși e jurnalist sportiv, cel mai important ziarist de investigații din țară, în timp ce în tabăra opusă se află Mircea Badea, omul care spune că nu e jurnalist și care a criticat orice inițiativă a lui Tolontan, de-a lungul anilor.

Citește și: Twitter pentru sistemul iOS funcționeză și în mod nocturn

”Mă duc la Antena 3, de care mă despart multe lucruri. Și o fac într-un moment în care Mircea Badea scrie despre „mizeriile demente si eronate promovate de Tolontan si acolitii sai care ar trebui investigati de DIICOT exact ca aia de la Sky News”.

De ce mă duc? Pentru că nu disprețuiesc nici un public. Nu împart oamenii în deștepți și proști. Sau în buni și răi. Nu cred că unii sînt superiori și alții inferiori și nu-i privesc diferit în funcție de opțiunile lor politice sau în funcție de posturile TV pe care le preferă.

Citește și: Un celebru actor s-a fotografiat gol, cu bărbăția la vedere / FOTO 18+

Mă duc pentru că atunci cînd coborîm limbajul pierdem toți și pentru că telespectatorii au dreptul să cunoască faptele din mai multe perspective. Sînt un simplu jurnalist de presă scrisă, gazdele au toate avantajele elocinței și ale charismei TV.

Nu am nici un meci, nici o poliță de plătit, pentru mine contează doar informațiile pe care publicul le află. Dacă mîine dimineață, după emisiune, oamenii vor ști mai multe despre forțele care le modelează viața eu socot mi-am făcut treaba ca jurnalist.”, a scris Tolontan pe blogul său.

Citește și: A acoperit cu un tampon aerul condiționat din autocar / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.