Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confruntările militare continuă în estul Ucrainei: 16 militari, răniți

UKRAINE-RUSSIA-POLITICS-CRISIS-SLAVYANSK

Şaisprezece militari ucraineni au fost răniţi în ultimele 24 de ore în noi confruntări în estul Ucrainei, unde o dronă a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) a fost capturată de către rebelii proruşi, a anunţat sâmbătă armata ucraineană, informează AFP, notează Agerpres

"Pe parcursul ultimelor 24 de ore, 16 militari au fost răniţi în confruntări", în pofida unui nou armistiţiu între forţele Kievului şi combatanţii separatişti, în vigoare din 20 februarie, a declarat pentru presă purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene, Andrii Lîsenko.

Sorin Grindeanu, declarație CONTROVERSATĂ: 'N-aș fi mulțumit cu banii de la Guvern'

EXPLOZIV: Ce a OMIS să spună Kovesi la Bilanţul DNA


Vineri, rebelii proruşi din autoproclamata Republică populară Doneţk (DNR) au capturat o dronă aparţinând observatorilor OSCE, a anunţat organizaţia într-un comunicat. Incidentul s-a produs pe teritoriul "controlat de DNR", la circa 16 km nord-est de Doneţk, fief al rebelilor în estul Ucrainei, în momentul în care o patrulă a OSCE se pregătea să lanseze drona pentru a verifica informaţiile cu privire la atacul armat asupra unei staţii de filtrare a apei. Bărbaţi înarmaţi s-au apropiat de patrulă şi au confiscat drona, ameninţându-i cu arma pe observatorii OSCE. 

Conflictul din estul Ucrainei între rebelii proruşi şi trupele ucrainene, izbucnit în aprilie 2014, a făcut peste 10.000 de morţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.