Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confuzie în negocierile Cioloș-USR. Cele două tabere se contrazic

Inquam Photo / Octav Ganea
nicusor dan usr Inquam Photos

Alin Mituța, fostul director de cabinet al lui Dacian Cioloș, a afirmat joi că negocierile pentru intrarea fostului premier în USR au căzut după ce Nicuşor Dan i-a transmis acestuia că nu este binevenit în partid. Oficial, USR nu renunţă la Cioloş, iar reprezentanţii partidului susţin că negocierile merg mai departe.

Vezi şi: Cioloș NU mai intră în USR. Nicuşor Dan l-a REFUZAT: 'Cazul este închis'

Vezi şi: EXCLUSIV - Fracturi majore în USR. Dacian Cioloş, la un pas să rupă partidul

"Din punctul de vedere al USR, opţiunile sunt în continuare deschise. Analizăm cea mai bună variantă de colaborare cu Dacian Cioloş şi echipa domniei sale. Declaraţia la care faceţi referire (declaraţia lui Alin Mituţa - n.r.) este o declaraţie a unei persoane din echipa domnului Cioloş, pe care nu o comentez în niciun fel. Din punctul nostru de vedere, acest gen de negocieri care durează au mai multe etape. Pentru noi, opţiunea rămâne deschisă", a declarat, pentru stiripesurse.ro, Dan Barna, purtătorul de cuvânt al USR.

În privinţa scrisorii deputatului Cristian Ghinea către liderii şi aleşii USR, în care acesta susţine varianta primirii lui Cioloş în partid şi critica anumite atitudini ale colegilor, purtătorul de cuvânt al Uniunii Salvaţi România nu a dorit să comnteze.

"Scrisoarea este de vineri, dinainte de negocierile care au avut loc în weekend. Era un mesaj pe care colegul nostru Cristian Ghinea a decis să îl trasmită preşedinţilor de filiale, parlamentarilor şi consilierilor. Mesajul a ajuns la membrii partidului, este o corespondenţă internă, nu e nimic mai mult de comentat despre asta", a afirmat Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.