Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Confuzie TOTALĂ la PSD: NU se mai lansează Legea salarizării/UPDATE

stiripesurse.ro
Liviu Dragnea psd

Este confuzie totală la PSD, în urma ședințelor care au avut loc la Sinaia. Aduși special pentru a discutat și a semna Legea salarizării, liderii PSD s-au sucit.

Se pare că în urma discuțiilor s-au constatat inadvertențe în Legea salarizării, iar deputații au refuzat să o semneze. De asemenea, s-au primit semnale din partea mai multor federații sindicale prin care aceștia arătau că există greșeli în această lege.

În ședința cu deputații PSD, Liviu Dragnea a decis să amâne momentul semnării și lansării proiectului de lege. Acesta este amânat pentru săptămâna viitoare, când ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, va veni la grupurile PSD din Parlament cu noi explicații.

UPDATE: O nouă situația hilară la PSD. Proiectul nu este finalizat, dar sursele noastre susțin că Liviu Dragnea le-a cerut deputaților să completeze tabelul cu semnături, necesar pentru a depune legea la Parlament. În acest moment, deputații PSD semnează acest tabel.

Între timp, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu s-au retras într-o cameră alăturată din Hotel Mara, din Sinaia, pentru a discuta aspectele politice ale legii. Sursele noastre susțin că Tăriceanu este nemulțumit și a reclamat câteva aspecte din lege.

Situația este foarte confuză la acest moment și așteptăm finalul ședințelor PSD, pentru explicațiile detaliate ale acestor decizii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.