Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consilier al lui Iohannis, critici dure pentru PNL. De unde a pornit scandalul

sigla pnl

O dezbatere despre valorile dreptei a fost organizată marţi de Centrul de Analiză Strategică Aplicată. La eveniment au participat mai mulţi lideri PNL, printre care Ludovic Orban, Cristian Buşoi, Ovidiu Raeţchi sau Theodor Paleologu.

Printre cei care au vorbit despre valorile dreptei s-a aflat şi Mihail Neamţu, un susţinător al lui Traian Băsescu, fondator al Partidului Noua Republică, fost director ştiinţific al Institututului de Investigare a Crimelor Comunismului, acuzat în trecut de simpatii legionare.

Prezenţa lui Neamţu la eveniment a fost taxată de Andrei Muraru, consilier prezidențial pentru relația cu societatea civilă. Acesta afirmă că Mihail Neamţu nu are ce să caute în PNL.

"Am aflat cu surprindere că domnul Mihail Neamțu a fost invitat să le vorbească membrilor PNL despre doctrina liberală. Nu cred că domnia sa are ce să caute în acest partid. Opinia mea despre domnul Neamțu a rămas aceeași, exprimată în urmă cu câțiva ani într-un editorial", scrie Andrei Muraru pe Facebook, ataşând un articol publicat în 2011 în Observator cultural, în care îl acuza pe Mihail Neamţu de diletantism.

Vezi şi: Deputat PNL: Un lider al nostru a spus că își bagă ceva în intelectuali

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.