Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consiliul de Mediere va colabora cu europarlamentarul Laurențiu Rebega

arhiva personala
Laurentiu Rebega

Consiliul de Mediere a transmis printr-un comunicat de presă că europarlamentarul Laurențiu REBEGA a efectuat o vizită de informare asupra stadiului medierii în țara noastră și că ”discuțiile purtate cu reprezentanții Consiliului de Mediere au avut ca temă modul cum a fost implementată Directiva 52/2008 a Uniunii Europene în România, funcționarea medierii în țara noastră, precum și propunerile Consiliului de Mediere privind îmbunătățirea legislației românești  în domeniul medierii”.

Potrivit unui comunicat de presă remis Știripesurse.ro, ”domnul europarlamentar Laurențiu REBEGA a apreciat activitatea Consiliului de Mediere în implementarea Directivei 52/2008 privind medierea, afirmând că este un susținător al rezolvării conflictelor pe această cale, în Europa. În calitatea sa de membru al Parlamentului European, domnul europarlamentar Laurențiu REBEGA va face diligențele necesare de la tribuna Parlamentului European pentru  ca medierea sa fie implementată ca principalul mijloc de soluționare amiabilă a conflictelor în Europa. Medierea va fi unul dintre punctele de pe agenda sa politică la nivel european în următoarea sesiune parlamentară”.

În final, s-a punctat acordul comun al celor prezenți pentru  organizarea unor evenimente de promovare a intereselor profesiei de mediator și de conștientizare a autorităților competente cu privire la necesitatea consolidării permanente a cadrului normativ din domeniul medierii, se mai precizează în informarea Consiliului de Mediere.

Din partea Consiliului de Mediere,a întâlnire au participat domnul Mugur MITROI – Președinte, domnul Zeno ȘUȘTAC – Vicepreşedinte, domnul Ion DEDU – membru în Comisia Permanentă, doamna Răduț Andreea Elena - Vicepreședinte C.P.M.J. Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.