Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constanţa: Bărbatul care a provocat un accident rutier şi a fugit de la locul faptei, reţinut pentru 24 de ore

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Bărbatul care a provocat marţi un accident rutier în municipiul Constanţa, în urma căruia patru persoane au fost rănite, după care a fugit de la locul faptei, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Oamenii legii au stabilit că el nu are permis, dar şi că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de aproape 2 la mie, scrie news.ro.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui autoturism fără permis de conducere, conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, fiind dus în arestul IPJ Constanţa.

El va fi prezentat, miercuri, instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani conducea marţi, un autoturism pe Şoseaua Mangaliei dinspre strada Pandurului către strada Caraiman, din municipiul Constanţa. La un moment dat, în dreptul unui complex comercial, bărbatul a accidentat o femeie de 42 de ani, care se angajase în traversare pe marcajul pietonal.

În urma accidentului, autoturismul a intrat în coliziune cu o altă maşină care circula din sens opus. După producerea evenimentului, şoferul din primul autoturism a părăsit locul accidentului. Pe lângă femeia lovită pe trecerea de pietoni, au fost răniţi şoferul şi doi pasageri din al doilea autoturism. Cele patru persoane au suferit traumatisme şi fracturi, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost prins de poliţişti după câteva ore şi dus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere pentru audieri. Oamenii legii au stabilit că el nu are permis pentru nicio categorie de vehicule şi că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de alcool în sânge de 1,70 miligrame la mie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.