Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Constituţia va fi modificată: Kelemen Hunor spune totul

Kelemen Hunor

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că este convins de faptul că anul viitor se va face reforma administrativă în România şi va fi schimbată Constituţia, motiv pentru care e important pentru formaţiunea sa să aibă cât mai mulţi aleşi la alegerile locale din 5 iunie.

 

'Sunt convins că anul viitor, după alegerile parlamentare, se va face şi o reformă administrativă, se va face şi o amendare a Constituţiei sau o nouă Constituţie. Deci, cei care vor fi aleşi în acest an în funcţiile elective - primari, consilieri locali, preşedinţi sau consilieri judeţeni - în mandatul care urmează vor avea nişte provocări extrem de serioase dincolo de administrare şi de ceea ce fac în fiecare zi la nivelul autorităţilor locale. Se va face o reformă administrativă şi nu este indiferent pentru noi unde vor fi reprezentanţii noştri în perioada în care se va face acea reformă administrativă', a afirmat Kelemen Hunor, conform Agerpres.

 

El a adăugat că şi din acest motiv e bine ca populaţia să se prezinte în număr cât mai mare la vot, dar şi pentru o legitimitate cât mai mare a celor aleşi.

 

'Pentru noi este şi o posibilitate de a vedea cam care este susţinerea noastră', a completat Kelemen Hunor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.