Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consultări CRUCIALE la Cotroceni pentru un NOU premier. Pe cine favorizează astrele

horoscop

Preşedintele Klaus Iohannis a convocat oficial partidele parlamentare la consultări pentru luni, 26 iunie. El a trimis liderilor acestora programul consultărilor la care fiecare partid va putea trimite o delegaţie alcătuită din cinci persoane. Astrologul Cristina Demetrescu a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că ziua de luni este „o zi bună pentru țara noastră” și pentru Klaus Iohannis, care are o „energie mai bună” în comparație cu ceilalți lideri politici.

„Președintele Iohannis tot ceea ce-și dorește în momentul de față este o stabilitate a țării noastre. Nu cred că este pus pe perpelit. Cred că vrea să pună punct la această situație, de a avea un guvern cât mai repede”, a declarat Cristina Demetrescu.

Dezvăluiri INCENDIARE: Guvernul Grindeanu, mutare de efect. Ministrul Jianu a semnat ordinul

Potrivit unor surse, Florin Georgescu, prim-viceguvernatorul BNR, şi Mihai Fifor, liderul grupului PSD din Senat, sunt la acest moment variantele PSD pentru funcţia de premier. Cristina Demetrescu spune despre Mihai Fifor că are „un destin de sacrificiu, problema este față de cine se va sacrifica”, iar despre Florin Georgescu că „nu poate fi în compatibilitate cu ce își dorește partidul de guvernare”.

Cât despre Liviu Dragnea, astrologul Cristina Demetrescu a spus că are o „planetă în cădere”.  „În trei ani de zile ar putea să pățească ce a pățit dl Ponta acum câțiva ani”, a subliniat Demetrescu.

Tăriceanu, din nou în fruntea Guvernului? Declaraţia care dinamitează scena politică

Chestionată ce se va întâmpla cu Sorin Grindeanu, astrologul Cristina Demetrescu a spus că acesta „nu este făcut pentru politică”.

„În politică trebuie să știi să joci. Dl Grindeanu s-a comportat ca un săgetător autentic. Nu a acceptat minciuna”, a afirmat Demetrescu.

Cristina Demetrescu a mai spus că de la Călin Popescu Tăriceanu „ne putem aștepta la orice”. Acesta traversează o perioadă „foarte grea pentru că și-a făcut dușmani și probabil că simte că ceva nu este în regulă”.

Cu privire la Ludovic Orban, la fel ca și la Klaus Iohannis, astrologul Cristina Demetrescu a spus că acesta are o „perioadă de creștere, dar nu are șansa de a se lansa mai mult decât atât. (...) Nu-l văd prim ministru.”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.