Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consultări cu primarii de municipii la Ministerul Dezvoltării: Sunt vizate domeniile şi programele de finanţare gestionate de minister

www.gazetadenavodari.ro
Ministerul Dezvoltării

Vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, şi Marius Nica, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, au avut luni o întâlnire cu reprezentanţi ai Asociaţiei Municipiilor din România, ai Asociaţiei Oraşelor din România şi cu reprezentanţi ai unităţilor administrativ-teritoriale.

"Întâlnirea a vizat subiecte privind domeniile şi programele de finanţare gestionate de Ministerul Dezvoltării. Au fost abordate teme precum problematica simplificării procedurilor de absorbţie a fondurilor europene, viitoarele apeluri de proiecte la care unităţile administrativ-teritoriale sunt eligibile, finanţarea unităţilor administrativ-teritoriale şi echilibrarea bugetelor locale şi soluţii pentru termoficare", se arată într-un comunicat al MDRAPFE, remis Agerpres.

Conform sursei citate, reprezentanţii MDRAPFE au prezentat soluţiile identificate pentru aspectele semnalate la nivelul programelor pe care le coordonează şi vor răspunde punctual solicitărilor formulate de participanţii la întâlnire. "Întâlnirea continuă seria de întrevederi organizate pentru a asigura un dialog constant între nivelul central şi nivelul local al administraţiei publice, colaborarea pentru dezvoltarea durabilă a ţării fiind una dintre priorităţile ministerului", se spune în comunicat.

Potrivit sursei citate, Ministerul Dezvoltării are, în prezent, în procedura de consultare interministerială, un proiect de hotărâre de Guvern privind alocarea de fonduri pentru asigurarea continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.