Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Consulul României la Sankt Petersburg, JEFUIT chiar în reprezentanţa Ministerului rus de Externe

jaf armat

Incidentul terifiant a avut loc săptămâna trecută! Consulul general al României la Sankt Petersburg, Gheorghe Pahonea, a fost victima unui jaf petrecut chiar în sediul unei instituţii publice, mai precis reprezentanţa Ministerului rus de Externe la Sankt Petersburg, unde a participat la un eveniment. Un alt diplomat străin a rămas şi el fără mai multe cărţi de credit. Cazul este instrumentat de poliţie.

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, pe 24 noiembrie, cu ocazia unei acţiuni organizate la reprezentanţa Ministerului rus de Externe de la Sankt Petersburg.

Citește și: VIDEO Tragedie AVIATICĂ din Columbia: Motivul INCREDIBIL al prăbușirii aeronavei

Unii invitaţi şi-au lăsat lucrurile la garderobă, mai ales că era vorba de o instituţie publică, deci cu un anumit statut şi, evident, ar fi trebuit să fie păzită. Nu oricine este invitat la un asemenea eveniment. În aceste condiţii, nici nu se putea pune problema că acolo ar fi fost un hoţ, conform TVR.ro.

La finalul acţiunii, consulul general al ţării noastre la Sankt Petersburg şi-a dat seama că îi dispăruse geanta pe care o lăsase la garderobă. Nu avea în ea nici documente secrete, nici bani, ci doar documentele pe care oricine le poartă asupra sa când iese în oraş.

Citește și: Noua MODĂ PORNO printre tinere: Cum au ajuns să se machieze / FOTO

Gheorghe Pahonea avea paşaportul diplomatic, legitimaţia consulară şi carnetul de conducere. Consulul român nu a fost, însă, singura victimă! Alte două persoane importante au fost deposedate de bunuri. Un alt diplomat străin a rămas fără mai multe carduri de credit, iar o salariată a Muzeului Ermitaj a rămas fără banii pe care îi primise ca salariu în ziua respectivă.

Poliţia a făcut investigaţii, însă hoţul nu a fost prins până acum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.