Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Continuă războiul. PSD vrea musai Antena 3 la Bruxelles

antena realitatea

Europarlamentari ai PSD-PC-UNPR, dar și liberalii Mircea Diaconu și Norica Nicolai au semnat pentru introducerea postului Antena 3 în canalele interne ale Parlamentului European, prin eliminarea din circuit a postului Realitatea TV.

Gestul celor 18 europarlamentari a fost criticat de colegii lor de PNL Marian Jean Marinescu şi Theodor Stolojan, care susţin că Antena 3 are o orientare politică, iar Realitatea TV este un post neutru. Mai mult, demersul a fost efectual fără consultarea tuturor europarlamentarilor români.

Citește și: PSD vrea eliminarea Realitatea TV din Parlamentul European și introducerea Antena 3

În acest scandal intervine şi senatoarea Gabriela Firea, purtător de cuvânt a PSD, fostă jurnalistă la Antena 3. Aceasta afirmă că în urmă cu 8 ani s-a stabilit în mod arbitrar că cele două televiziuni româneşti care pot fi vizionate la Parlamentul European să fie TVR şi Realitatea TV. Singurul criteriu pentru alegerea Realitatea TV a fost audienţa.

"În plus, despre cât de fericită a fost această alegere, prin prisma reflectării activităţii Parlamentului European şi a Comisiei Europene, lucrurile sunt mai mult decât discutabile. E firesc aşadar să ne punem problema unei reevaluări şi în această chestiune", declară Gabriela Firea.

Purtătoarea de cuvânt a PSD susţine dreptul publicului de a alege ce televiziuni să fie urmărite la Bruxelles, iar singura metodă la îndemână ar fi compararea audienţelor. "În acest fel, Antena 3 se impune prin performanţele sale remarcabile, şi nu graţie voinţei unor anume politicieni. La Bruxelles este normal să fie recepţionată cea mai urmărită televiziune de ştiri din România. Care, în urmă cu 8 ani era Realitatea TV, iar în acest moment, este Antena 3", mai spune Gabriela Firea.

Citeşte şi: Bătaie între europarlamentarii români: Scandalul din România se mută la Bruxelles

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.