Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contra, REVOLTAT după egalul dramatic în fața Craiovei: 'Mai mult respect'

www.gsp.ro
Cosmin Contra Dinamo

Cosmin Contra a fost foarte nervos după remiza de la Craiova, scor 2-2. A explicat de ce s-a certat cu Hristo Zlaitnski la finalul meciului și transmite un mesaj cu subînțeles, cum că oltenii n-ar avea aceeași răutate împotriva FCSB-ului.

"Ne-au egalat în ultimul minut. Asta este, ce să facem. Ăsta a fost istoricul meciului. Ne-a lipsit experiența. Nu am reușit să jucăm departe de poarta noastră, anunță gsp.ro.

Citește și: Reacție DURĂ a lui Ion Țiriac după scandalul provocat de Ilie Năstase: 'Asa suntem noi'

Am pierdut două puncte mari, dar eu sunt foarte mulțumit de băieți. N-am ce să le reproșez. Sunt mulțumit de cum s-au luptat. Păcat de munca lor pentru ultima fază.

Dacă nu știm să gestionăm un avantaj în ultimele minute, e greu să avem pretenții, să stăm aproape de primele clasate. Asta e o nemulțumire a mea.

Mă gândesc la meciul cu FCSB și sper să ne prezentăm la fel de bine cum ne-am prezentat și până acum. Cei de la Craiova trebuie să aibă mai mult respect față de clubul Dinamo.

Sau dacă nu de clubul Dinamo, pentru că e această rivalitate, măcar față de mine. Adversarii să ne respecte. Zlatinski ne-a înjurat, așa probabil i se transmite de la club, să aibă ura asta. Sper să aibă răutatea asta și contra celorlalte echipe contracandidate", a zis Contra la TV Look.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.