Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONTRAATAC: Să-și asume atât relațiile extraconjugale cât și actele de corupție/ DOCUMENTE

facebook.com
Alina Petre

Alina Petre (fostă Măgureanu) reacționează dur după ce fostul șoț , Marian Măgureanu, a susținut în public că este o femeie iresponsabilă și că prin acțiunile ei a pus în pericol viața copilului lor. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu prezintă acte oficiale prin care demontează acuzațiile și îi cere ex-soțului  ”să nu mai scornească minciuni și să-și asume atât relațiile extraconjugale cât și actele de corupție la care a fost părtaș de-a lungul timpului.

Vezi și: Fiul lui Virgil Măgureanu rupe tăcerea: DEZVĂLUIRI făcute de cel mai căutat om al zilei

____

”Trăim într-o țară în care au facut și încă fac legea personaje lipsite de responsabilitate. Plătim cu toții această lipsă de responsabilitate și o plătim cu sânge. Se duc în derizoriu problemele grave cu care se confruntă sistemul de justitie, sănătate, educație, etc, iar interesele personale primează înaintea intereselor cetățenilor acestei țări.

În tot acest haos cu care se confruntă țara asta, lumea afirmă, din ce în ce mai mult, că politica nu mai deservește binele public și interesele colectivității. Omul de rând vrea altfel de politică, una căreia să-i pese de muritorul de rând. După umila mea părere, ceea ce îi lipsește politicii românești este Etica. Mi se pare că Etica politică poate avea un aport major la formarea de adevărați profesioniști ai politicii. Oamenii își doresc schimbare, iar o schimbare nu poate sa vină decât cu o schimbare de comportament în asumarea responsabilității pentru binele public, dar și a datoriilor politicienilor și, implicit, a deontologiei politice.

Atunci cand un individ sau un partid deține putere, beneficiază sau își crează condiții care pot duce cu ușurintă la tentația puterii. Oamenii care se află la putere tind să profite de ea, chiar si ilegal, și încearcă prin orice mijloace sa rămână la putere. Cred că această formă de coruptie este unul din factorii care contribuie la degradarea și sărăcirea acestei țări.

Astfel, observ din în ce mai multe valuri făcute, în special, de către oameni care au avut de-a face cu legea și care s-au folosit de funcțiile politice pentru satisfacerea nevoilor personale. Toate aceste personaje care încearcă să distragă atenția de la problemele reale de corupție pe care eu le-am adus în fața autorităților, vor raspunde în fața justiției pentru cele afirmate în legătură cu persoana mea. De altfel, și fostul soț va trebui să aducă dovezi palpabile pentru injuriile aduse public.

I-am demontat ieri toate afirmațiile mincinoase și lașe pe care le-a făcut. Îmi asum faptul că am stat într-o relație toxică doar pentru că mi-am dorit o familie. Dar nu-mi voi asuma niciodată minciunile și lipsa lui de responsabilitate. În acest sens, îi amintesc fostului soț că prima cerere pentru mediere în vederea unui divorț amiabil, a fost depusă in data de 19 mai 2014. A primit-o, a semnat-o și a refuzat-o. La fel și pe cea de-a doua mediere. Aceste acte există, la cabinetul de Mediere al Adina Nicolae. Poate domnul suferă de amnezie totală și sper să aducă un certificat medical pentru acest lucru. O sa-i mai aduc aminte ca în septembrie 2014 s-a dispus desfacerea căsătoriei cu dumnealui. O să-i mai aduc aminte că s-a reluat procesul de divorț pentru ca tot dânsul a depus o serie înscrisuri false asupra veniturilor personale pentru a se sustrage de la plata pensiei alimentare pentru fetița noastră,Maria Magureanu (de exemplu, chiar luna trecută a adus o nouă completare la proces prin care atestă faptul că este șomer). O sa-i mai aduc aminte de faptul că Familia respectivă mi-a restricționat intrarea în casa unde numai eu am drept de ședere, și implicit accesul la corespondența actelor. De aceea nu am știut nici când ar fi trebuit să mă prezint pentru soluționarea privind Ordinul de protecție.

Îi amintesc domnului ca din anul 2012 n-am mai avut niciun fel de relație conjugală cu dânsul și i-am respectat alegerea de a fi într-o altă relație, lucruri de notorietate in București. Ii mai aduc aminte că am plecat din căminul conjugal lovită și dată afară cu un copil de 14 ani după mine (iar in acest sens se află la sectia 2 de Poliție o plângere penală, încă nesoluționată). Aș mai dori sa-i amintesc că, în dosarul litigiului deschis împotriva mamei mele, Doina Petre, există o serie de înscrisuri false pentru care urmează sa dea socoteală, împreună cu toată familia, în fața Justiției!

Aș vrea să-l înștiintez tot pe dânsul că urmărirea persoanelor și furnizarea imaginilor dintr-un spațiu privat, sunt interzise prin lege, oricât s-ar lauda dânsul ca "el este legea în țara asta", iar în sensul acesta este în curs o anchetă penală. De altfel, îi sugerez să nu mai scornească minciuni și să-și asume atât relațiile extraconjugale cât și actele de corupție la care a fost părtaș de-a lungul timpului. Îmi permit să-l încadrez pe fostul soț în același cadru dezolant, lipsit de Etică, despre care vorbeam mai sus.

Nu uitați, domnilor, minciuna are picioare scurte!”

După care prezintă acte care ar dovedi o parte din minciunile fostului soț:

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.