Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contracandidat surpriză pentru Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca

cluj-napoca

Vineri, 15 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, organizația Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) Cluj și-a desemnat candidatul la Primăria Cluj-Napoca. Liderii organizației umaniste din Cluj au anunţat că persoana pe care o vor susţine la viitoarele alegeri locale este Bruno Roschnafsky, o mare personalitate a sportului clujean, unul dintre componenții „echipei de aur” a Universității Cluj de baschet masculin.

„Am ales să mă implic în politică pentru că, dacă vrem să schimbăm ceva, nu se poate altfel decât prin implicare politică. Și am ales să fac acest lucru alături de Partidul Puterii Umaniste pentru că aici am găsit susținere în proiectele pe care vreau să le dezvolt ca edil al Clujului, în folosul clujenilor. Cred, de asemenea că doctrina umanistă promovată de PPU este singura care poate determina, credibil și consistent, o schimbare fundamentală. Faptul că foarte mulţi membri partidului sunt tineri care nu au mai făcut până acum politică, mulţi dintre ei veniţi din mediu academic şi de business, oameni realizați din punct de vedere profesional și familial, care îşi doresc o alta abordare a societăţii şi a problemelor acesteia din punct de vedere politic, a contat foarte mult în alegerea mea”, declarat Bruno Roschnafsky, după desemnarea sa drept candidatul PPUsl Cluj la Primăria Cluj-Napoca.

Bruno Marius Roschnafsky este absolvent al Facultății de Ştiinţe Economice din cadrul Universității „Bogdan-Vodă”, și al Facultății de de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Baschet, din cadrul Universității „Babeş-Bolyai”, și deține două masterate: în Managementul Organizațiilor Sportive, la Universitatea „Babeş-Bolyai”, și în Resurse Umane, la Universitatea „Bogdan-Vodă”, (2008-2010). Ca jucător profesionist de baschet a activat la Steaua București, Universitatea Cluj, Brosse Bamberg (Germania), Weissenfeld (Germania), Trier (Germania), Schwelm (Germania). Și-a încheiat cariera la Universitatea Cluj, în anul 2007. A fost un component de bază al echipei naționale a României. A fost manager general al Baschet Club Mureş din Târgu Mureş, iar actualmente este inspector judeţean şef la Poşta Română, Cluj-Napoca. Deține atât cetățenia română, cât și cetățenia germană. Bruno Roschnafsky are 45 de ani, este căsătorit de 23 de ani cu Celina și are doi copii, Richard, în vârstă de 18 ani și Eduard, în vârstă de 12 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.