Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONTRE între Mihai Gâdea și Ludovic Orban, la Antena 3: Sunteți PENIBIL, domnule Orban!

Președintele PNL, Ludovic Orban și jurnalistul Mihai Gâdea au avut un schimb acid de replici în cadrul unui interviu la Antena 3. Gâdea i-a reproșat lui Orban că nu are poziții mai tranșante împotriva abuzurilor din DNA, mai ales că el a fost scos din cursa pentru Primăria Capitalei într-un dosar în care a fost achitat de judecători.

Mihai Gâdea l-a întrebat pe Ludovic Orban dacă nu caută să se răzbune împotriva procurorilor care l-au scos din cursa pentru Primăria Capitalei.

”Din câte înțeleg, procurorul respectiv nu mai este în DNA. Nu știu pe unde îl poartă pașii (...) Cred că se face și un soi de evaluare, iar procurorul respectiv știu că nu mai este în DNA. Eu cred că misiunea noastră a tuturor nu este să căutăm răzbunare împotriva celor care ne-au făcut rău, ci trebuie să căutăm să venim cu idei, cu proiecte care să îi ajute pe semenii noștri”., a spus Orban.

Gâdea a continuat cu tirul întrebărilor pe acest subiect și l-a întrebat pe Orban dacă i se pare normal să aibă o atitutidine împăciutoare, după tot ce a pățit. Jurnalistul i-a reproșat lui Orban că o astfel de atitudine nu este pe placul publicului, pentru că dacă un lider de partid poate fi călcat în felul acesta în picioare de procurori, abuzurile la care poate fi supus un om normal ar putea fi mult mai mari.

Orban a replicat imediat. ”Nu știu dacă am venit în această emisiune pentru a mă lua dumneavoastră la rost. Nu am văzut ca în emisiunile cu ceialalți lideri politici, nici pe domnul Tudose nu l-ați întrebat cum de are fiica sa afacerile cu energie, nici pe Dragnea despre afacerile cu fermele de porci. V-am răspuns cu bunăvoință invitației dumneavoastră”, a spus liderul PNL.

Între cei doi a urmat un schimb mai rapid de replici, inițiat de Mihai Gâdea.

Gâdea: Eu cred că dumneavoastră ați făcut un blat cu cineva, altfel nu înțeleg această atitudine împăciutoare.

Orban: Nu este o atitudine împăciutoare, dar din poziția mea ce ați fi făcut? Eu cred că există dreptate și acest lucru se va dovedi.

(Cei doi au schimbat mai multe replici în contradictoriu)

Gâdea: Vă propun un lucru: atunci când unul dintre noi vorbește, celălalt să asculte. Să vorbim amândoi, unul peste altul e penibil, credeți-mă!

Orban: Depinde și de lungimea întrebării, domnule Gâdea

Ulterior, între cei doi au urmat mai multe contre, în care amândoi au vorbit unul peste altul. La un moment dat, Gâdea a explodat: ”Sunteți penibil, domnule Orban! Vorbiți dumneavoastră, dacă nu acceptați nicio întrebare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.