Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Contre între Victor Ciutacu și Dacian Cioloș pe Facebook: Cum i-a răspuns premierul

dacian ciolos guvern

La fel ca predecesorul său, Dacian Cioloș preferă comunicarea virtuală cu românii. Pentru că declarațiile de presă sau interviurile sunt foarte rare, Cioloș primește întrebări pe pagina oficială de Facebook. Acolo oferă și răspunsurile, de foarte multe ori extrem de prompt. Jurnalistul Victor Ciutacu a preferat și el această modalitate și i-a adresat o serie de întrebări după ce premierul a postat un mesaj despre legea anti-fumat.

”Începând de mâine se aplică legea 'antifumat' (legea pentru interzicerea fumatului în spațiile publice închise) al cărei scop este de a proteja sănătatea persoanelor în spațiile publice sau la locul de muncă.

Citește și: Câți oameni pot trăi pe Pământ

Legea se aplică inclusiv în clădirea Guvernului în care este în curs de amenajare, afară, un loc în care doritorii să poată fuma respectând legislaţia.

Aşa cum am promis, guvernul a pregătit şi un ghid de informare care explică modul în care se aplică legea şi care sunt procedurile pentru cei care doresc să fumeze, pentru instituţiile sau companiile interesate.”, a fost postarea lui Cioloș la care Ciutacu a adresat câteva întrebări.

”Cine a făcut pliantele? care a fost valoarea contractului? cum s-a atribuit? care minister/autoritate plătește?”, a scris jurnalistul făcând referire la un infografic pe care vi-l prezentăm mai jos.

Premierul Cioloș i-a răspuns. ”Nu există pliante, este vorba de un infografic și un ghid care a fost realizat de consilierii mei. Nu există niciun contract atribuit vreunui minister sau vreunei autorități, Informarea nu a costat nimic.”, a scris Cioloș.

Citește și: Mii de oameni anunță o mega-manifestație în care se vor masturba în public

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.