Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CONTROVERSE la vârful PSD: Firea și Ecaterina Andronescu se CONTRAZIC public

În interiorul PSD s-a trecut în etapa promovării sau criticilor aduse publice potențialilor miniștri din virtualul Guvern al PSD. Ministrul demisionar al Sănătății, Florian Bodog, a reușit să le pună în pe poziții divergente pe Gabriela Firea și Ecaterina Andronescu.

Citește și: RĂZBOI total în interiorul CCR: Livia Stanciu, TORPILATĂ de restul judecătorilor

Prezentă într-o emisiune la Digi 24, Ecaterina Andronescu l-a sunat pe ministrul Sănătății și l-a întrebat dacă problema vaccinurilor este rezolvată. Acesta a spus că este rezolvată, însă ulterior s-a dovedit că nu este așa, ceea ce a supărat-o foarte tare pe Ecaterina Andronescu.

„Nu m-a asigurat pe mine, l-ați auzit și voi pe ministrul Sănătății spunând că e rezolvată. M-am interesat: sunt farmacii în care se găsesc, sunt medici de familie care au de regulă vaccinuri în cantități insuficiente. Suntem departe de a spune că problema vaccinurilor e rezolvată (...) Am discutat cu lanțurile de farmacii. Ele spun așa: în unele din farmacii avem vaccinuri, în altele nu avem. Medicii de familie spun că sunt insuficiente. Au zis: am două doze de vaccin și am șapte copii de vaccinat. Nu doar că m-a dezamăgit, dar m-a și pus într-o situație destul de delicată, pentru că eu am crezut”, a declarat Ecaterina Andronescu, la Digi 24.

De cealaltă parte, Gabriela Firea l-a pus pe Florian Bodog pe lista scurtă a miniștrilor pe care i-ar dori și în viitorul Executiv.

"Din punctul meu de vedere, mi-aş dori să rămână (în funcţie Florian Bodog - n.r.) nu ştiu exact care va fi decizia în Comitetul Executiv de luni, de la 10,30. Este un ministru cu care am colaborat bine în această perioadă, la fel cu doamna viceprim-ministru Sevil Shhaideh, cu doamna ministru de Interne, Carmen Dan, cu domnul ministru al Agriculturii, pentru proiectul pe care îl pregătim, şi astăzi l-am anunţat în premieră, de amenajare a unor grădini de zarzavaturi şi legume pe lângă curţile şcolilor, astfel încât copiii noştri să mănânce sănătos. Da, mi-aş dori să fie în următorul Cabinet, dar nu ştiu exact care e lista viitorului Cabinet", a spus edilul general într-o declaraţie acordată presei, scrie agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.