Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coreea de Nord il ataca din nou pe Obama dupa ce l-a numit maimuta

obama

Coreea de Nord il ataca din nou pe presedintele SUA Barack Obama, dupa ce cu cateva saptamani in urma il numise 'maimuta'. Coreea de Nord l-a acuzat duminică pe Barack Obama că este un 'ratat' pentru că i-a criticat regimul, considerând că președintele american este orbit de ostilitatea sa față de Phenian, relatează AFP.

Într-un interviu recent pe YouTube, președintele american e evocat o posibilă prăbușire a regimului nord-coreean. Coreea de Nord "este cea mai izolată, cea mai sancționată și cea mai închisă națiune din lume", a spus Obama. Însă, în cele din urmă, internetul va ajunge "să pătrundă în această țară" și "vom vedea că acest tip de regim se va prăbuși", a declarat el.

Un purtător de cuvânt al Ministerului nord-coreean de Externe a calificat aceste afirmații drept 'prostii'. "Observațiile recente ale lui Obama nu sunt decât bombănelile unui ratat încolțit în confruntarea pe toate fronturile" cu Coreea de Nord, a spus el, citat de agenția oficială nord-coreeană, KCNA. "Nu putem decât să fim șocați constatând că Obama este atât de preocupat de repulsia sa inveterată și ostilitatea sa față de un stat suveran", a adăugat el.

Coreea de Nord este recunoscută pentru atacurile verbale dure la adresa SUA și a liderilor american.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.