Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Coreea de Sud se așteaptă la ce e mai rău în octombrie: În jurul căror date se așteaptă Seulul la noi provocări din partea Phenianului

www.nasul.tv
Kim Jong Un

Coreea de Sud se aşteaptă ca Phenianul să se angajeze în alte acţiuni provocatoare în octombrie, lună în care se aniversează fondarea partidului comunist nord-coreean şi are loc congresul Partidului Comunist Chinez, transmite Reuters.

Într-o întâlnire avută joi cu preşedintele sud-coreean Moon Jae-In, consilierul pentru securitate naţională Chung Eui-Yong a spus că el preconizează ca Phenianul să acţioneze în jurul datelor de 10 şi 18 octombrie, dar nu a dat detalii.

Citește și: Mesaj CRUCIAL al lui Jean Claude Juncker: Sibiul, punct-cheie în privința dezvoltării UE

"(Informarea lui Chung) a arătat totodată că există îngrijorări privind declanşarea unui conflict militar în urma unor evenimente accidentale", a spus Park Wan-Ju, parlamentar şi purtător de cuvânt al partidului de guvernământ din Coreea de Sud, anunță Agerpres.

Tensiunile din peninsula coreeană au escaladat în ultimele săptămâni pe măsură ce liderul Coreei de Nord, Kim Jong Un, şi preşedintele american, Donald Trump, au schimbat ameninţări războinice şi insulte privind programul Phenianului de dezvoltare nucleară şi balistică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.