Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Corneliu Vadim Tudor e disperat: Ce se întâmplă cu Tribunul de are nevoie urgentă de ajutor

vadim

Fostul europarlamentar  a ajuns îngropat în datorii, iar acum, colac peste pupăză, şi-a pus cenuşă în cap după ce şi-a jignit în ultimul hal doi colaboratori. Aceştia l-au dat în judecată şi cer despăgubiri.

De când Corneliu Vadim Tudor a ieşit din linia întâi a politicii, averea lui a intrat serios la apă. La fel cum s-a întâmplat şi cu apariţiile sale la televizor, pesemne că datoriile îi dau mari bătăi de cap, iar “Tribunul” caută să se salveze de la faliment.

Singurele bunuri pe care le mai are sunt o maşină şi o colecţie de autografe celebre pe care vrea să le vândă pentru a face rost de bani. Inclusiv unul din ziarele pe care le deţine, România Mare, vrea să-l dea contra unei sume foarte mari, respectiv 700.000 de euro.

Cu toate astea, a reuşit să-şi creeze noi probleme după un val de jigniri, atacuri care îl pot costa scump. Corneliu Vadim Tudor s-a ales cu două procese după ce a aruncat jigniri către doi colaboratori. Unul dintre ei i-a fost chiar consilier cât timp a lucrat la Parlamentul European.

Este vorba despre Marian Cezar Cătălin, făcut “proxenet” în momentul în care tânărul a susţinut în spaţiul public faptul că Vadim Tudor i-a plătit o leafă mai mică decât i se cuvenea.

“Pe prostul ăsta l-am luat ca asistent sau cărător de mapă de dragul tatălui său, care a fost spion”, a continuat fostul preşedinte PRM atacul printr-o declaraţie publică.

Bărbatul îi cere acum 40.000 de euro pentru ofensele aduse. Iar suma despăgubirilor poate creşte, pentru că un alt personaj jignit de Corneliu Vadim Tudor, este vorba despre Ioan Bâldea, membru PRM, l-a dat în judecată luna trecută. Acesta i-a deschis proces după ce Vadim Tudor a aruncat acuze dure.

“Dacă îşi plimbă o lumânare pe la gură, sare în aer de la alcool”, sunt cuvintele care îl pot costa o avere pe fostul europarlamentar, îngropat deja în datorii, scrie libertatea.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.