Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cosmin Contra, atac voalat la Ioan Andone: 'Când am venit la Dinamo, am găsit un grup despărţit'

gsp.ro
Cosmin Contra

Cosmin Contra a vorbit despre şansele lui Dinamo în lupta pentru titlu, considerând partida de luni cu Viitorul una vitală. "Ne vom bate să câştigăm fiecare meci în parte. Viitorul are cinci puncte avans, va fi un meci dificil pe terenul lor.

Avem de jucat mai multe finale, prima va fi cu Viitorul. Echipa lui Hagi are cinci puncte avans, diferenţă ce reprezintă totuşi un avantaj considerabil. Dacă noi reuşim să fim la fel de motivaţi, de agresivi, de determinaţi şi dacă vom fi capabili să câştigăm la Viitorul, intrăm serios în lupta pentru titlu. Mi-aş dori mai multă constanţă, mai multă agresivitate. Cred că echipa mai poate creşte, dar avem nevoie de timp", a spus Contra la TV Dolce Sport.

Antrenorul dinamovist a vorbit şi despre atmosfera din lotul lui Dinamo, considerând că victoriile din ultima perioadă i-au apropiat pe jucători. "Era un grup puţin despărţit, iar aceste victorii au unit jucătorii şi s-a creat un grup puternic. Sper că această idee de echipă să fie cât mai puternică la Dinamo, asta îmi doresc. Suntem în luptă, deşi nimeni nu mai dădea nicio şansă. Am avut şi norocul rezultatelor, dar până la urmă cred că au rămas cele mai bune echipe din campionat şi sper să facem o figură cât mai frumoasă", a spus Cosmin Contra.

"Nu ştiu dacă prelungesc, deocamdată nu mă gândesc la prelungire. Ne vom pune la masa negocierilor şi vom vedea. Nu mă grăbesc, acum mă gândesc doar la meciul cu Viitorul", a mai spus Cosmin Contra.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.